Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

La ministra d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat presenta la Llei d’impuls de la transició energètica i el canvi climàtic

Demòcrates per Andorra ha celebrat una nova sessió monogràfica oberta a la militància centrada en el Projecte de llei d’impuls de la transició energètica i el canvi climàtic que el Govern va aprovar el passat 24 de gener en Consell de Ministres. La ministra d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, va exposar davant els assistents els eixos del model energètic de futur que té com a objectiu final convertir Andorra en un país més sobirà i sostenible des del punt de vista energètic.

Nacional

Demòcrates per Andorra defensa la necessitat que el Principat ingressi a l’FMI per culminar el procés d’homologació internacional del sector financer

L’executiva de Demòcrates per Andorra considera que l’ingrés del Principat al Fons Monetari Internacional (FMI) serà un pas molt important per posar en valor l’esforç fet pel país i el seu sector financer en la implementació del conjunt de reformes encaminades a aconseguir l’homologació internacional, millorar la competitivitat, estabilitat i credibilitat.

Nacional

Comunicat de condol per la mort de Rosa Ferrer

Des de Demòcrates per Andorra expressem el més sentit condol per la mort de la Rosa Ferrer, dona compromesa amb el país pel qual va treballar des de l'exercici d'una dilatada carrera política.

Volem transmetre també el suport a la família en aquests moments de dolor per la seva pèrdua.

Nacional

Els consellers demòcrates demanen empara al síndic per la filtració d’informació confidencial de la comissió legislativa d’interior

Els consellers del Grup Parlamentari Demòcrata a la Comissió Legislativa d’Interior han presentat un recurs d’empara al Síndic General arran de les filtracions de les quals ha estat objecte la documentació relacionada amb el treball de modificació del Codi de Procediment Penal.

Nacional

Demòcrates per Andorra defensa la legalitat i transparència en el procés d’adjudicació a l’empresa SPAI

L’executiva de Demòcrates per Andorra defensa la legalitat de la recent adjudicació del servei de manteniment del hardware del Govern a l’empresa SPAI i rebutja les acusacions  expressades públicament pels partits polítics de l’oposició així com pels sindicats en relació a un procés que s’ajusta totalment a dret i que s’ha desenvolupat amb la màxima transparència i seguint els preceptius procediments administratius.

Des de Demòcrates considerem que ens trobem davant un nou intent de malmetre l’honorabilitat del Govern que, en aquest cas, es tradueix en un atac directe al cap de l’executiu utilitzant com a únic argument la relació de parentiu del titular de l’empresa adjudicatària amb Toni Martí.

 

Nacional

L’executiva de Demòcrates per Andorra repassa les línies de treball de les diferents institucions

L’executiva de Demòcrates per Andorra ha repassat durant l'executiva d'aquest mes de febrer el calendari de treball que s’està desenvolupant al Govern, al Consell General i als comuns. Els representants de cada àmbit han fet el punt dels diferents projectes amb la finalitat d’ajustar les previsions durant aquest darrer any de legislatura.

>>Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×