Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Parlament del secretari general de Demòcrates per Andorra, Èric Jover, al 4t Congrés Ordinari

Benvolguts amics i amigues,

Primer de tot deixeu-me agrair la vostra assistència al congrés d’avui i agrair també la feina de les comissions i de les persones que han ajudat a configurar les ponències que avui s’han defensat i que venen a enriquir el ideari polític del nostre partit.

Companys, acabem de sobrepassar la meitat de la legislatura, potser és un bon moment de fer una ullada retrospectiva a l’acció política de Demòcrates per Andorra, no tan sols d’aquests darrers 2 anys, sinó també dels últims 6 anys quan vàrem accedir a les principals institucions del país. Fa sis anys, persones d’horitzons polítics diferents, van compartir un diagnòstic comú de la greu situació que patia Andorra i del full de ruta de reformes necessàries per tornar a portar el país i els seus ciutadans al camí del creixement. Això va ser l’esperit fundacional de Demòcrates per Andorra que ha guiat la nostra acció a les institucions. 

Nacional

DA aposta per mantenir a les reformes estructurals endegades amb l’objectiu d’ampliar l’abast i intensitat de la seva repercussió en la ciutadania

El 4t Congrés ordinari de Demòcrates per Andorra ha avalat l’estratègia de reforma estructural del país endegada fa sis anys amb el primer executiu d’Antoni Martí i ha posat de manifest la necessitat que els resultats d’aquest esforç transformador puguin arribar a millorar la qualitat de vida de més ciutadans i ciutadanes.

L’esforç per consolidar un context econòmic basat en la diversificació i l’obertura, acompanyat de mecanismes culturals i identitaris que avaforeixin la cohesió social, han estat el rerefons de les sis ponències que els militants han aprovat durant el congrés que s’ha desenvolupat aquest matí al Centre Cultural de La Valireta, a la parròquia d’Encamp.

Nacional

El 4t Congrés Ordinari sotmet a debat sis ponències dels àmbits social, econòmic i d'integració

Demòcrates per Andorra celebra aquest dissabte el 4t Congrés Ordinari que la formació dedicarà a aprofundir les línies estratègiques en matèria social i econòmica i d’integració, eixos en els quals es concentrarà l’acció de govern durant el que queda de legislatura. L’acte tindrà lloc aquest dissabte, 20 de maig, a les 10 del matí, a la sala de La Valireta, a Encamp.

Durant la trobada, la família demòcrata debatrà els nous eixos que pretén incorporar a la tasca desenvolupada fins ara amb l’objectiu de reforçar i fer un salt endavant en la consolidació de l’estat del benestar a través d’un model sòlid, sostenible i perdurable en el temps, sustentat per una economia dinàmica, forta i amb perspectives d’obrir-se a l’exterior.

Nacional

Demòcrates per Andorra convoca el seu Congrés Ordinari amb l'objectiu d'aprofundir el full de ruta econòmic, social i d'integració nacional

Demòcrates per Andorra celebrarà, aquest cap de setmana, el 4t Congrés Ordinari que la formació dedicarà a aprofundir les línies estratègiques en matèria social econòmica i d’integració nacional, eixos a l’entorn dels quals giraran les ponències a debat. L’acte tindrà lloc aquest dissabte, 20 de maig, a les 10 del matí, a la sala de La Valireta, a Encamp.

Podeu confirmar la vostra assistència a través del correu electrònic secretaria@democrates.ad

Nacional

Demòcrates destaca el compromís del Govern en matèria social i els avenços registrats fruit del treball conjunt amb els agents implicats

El compromís del Govern Demòcrata en polítiques socials s’ha traduït en un avenç substancial tant pel que fa a la quantitat com a la qualitat de les accions i mesures que el ministeri que encapçala Xavier Espot ha posat en marxa durant aquesta legislatura.

Així va quedar de manifest durant les intervencions en resposta a les preguntes plantejades per l’oposició que el titular d’Afers Socials va donar a la sessió de control que es va celebrar ahir al Consell General.

El Grup Parlamentari Demòcrata considera que el compromís de l’executiu amb la millora dels drets socials i del benestar de les persones en situació de vulnerabilitat és inqüestionable.

Nacional

DA destaca els conceptes d’equilibri i modernitat que sustenten la futura codificació laboral elaborada pel grup parlamentari

El grup parlamentari de Demòcrates per Andorra ha presentat als militants i simpatitzants del partit els principals eixos de les proposicions de la Llei qualificada de les relacions laborals, del conflicte col·lectiu i de l’acció sindical. Aprofitant el cicle de sessions informatives sobre temes d’actualitat política que el partit desenvolupa de forma periòdica a càrrec de les persones directament implicades en cada un dels temes seleccionats, els consellers generals Josep Anton Bardina i Meritxell Palmitjavila van desgranar davant la quarantena d’assistents a la trobada el resultat de l’acurat procés de revisió al qual ha estat sotmès la llei vigent i del treball que s’ha realitzat amb l’objectiu d’actualitzar la legislació tant als tractats internacionals com a la realitat i necessitats que imposa el mercat laboral del país.

>>Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×