Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant Julià

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates per Andorra aposta pel treball transversal i la cooperació entre administracions i el sector privat com la fórmula per avançar en un model d’oci cívic al Pas de la Casa

Demòcrates per Andorra considera que la fórmula de cooperació plantejada des de la Taula Transversal per a l’Oci Nocturn del Pas de la Casa és l’eina clau per trobar solucions, de forma consensuada, a la problemàtica dels aldarulls nocturns i valora de forma positiva la implicació de totes les parts, així com la capacitat d’haver aconseguit crear un espai de concertació per posar en comú la visió que cada agent té del problema i consensuar les accions que cal emprendre.

Nacional

Demòcrates per Andorra situa el nou model energètic del Govern com a element clau per culminar el procés de transformació del país

Demòcrates per Andorra referma el seu compromís amb el procés de transformació del país que segueix avançant, ara en matèria energètica, amb la nova Llei d’impuls de la transició energètica i del canvi climàtic que ha elaborat el Govern. Entenem que aquesta és una pota fonamental del projecte demòcrata que busca convertir Andorra en un país modern, obert, competitiu i homologable, ara també d’acord amb els estàndards de sostenibilitat i amb l’objectiu estratègic d’assolir un major sobirania energètica, així com per donar compliment als compromisos internacionals adquirits amb la ratificació de l’Acord de París per la lluita contra el canvi climàtic.

Nacional

DA presenta a la militància la nova llei de la funció pública

La reforma estableix les mesures per assolir una administració organitzada, professional i moderna, adaptada a la realitat del nostre país i que busca per sobre de tot la qualitat de servei per a tots els ciutadans i proporciona als seus membres les eines necessàries per assolir-ho.

Nacional

Demòcrates defensa les xifres del pressupost del 2018 per donar continuïtat al procés de reformes i el principi de sostenibilitat de les finances públiques

Els consellers i conselleres del grup parlamentari de Demòcrata han rebutjat les esmenes a la totalitat al Projecte de llei del pressupost per al 2018 presentades pels grups de l’oposició que s’han debatut aquest dijous al Consell General, i han donat suport als eixos que sustenten les xifres que el Govern proposa per a aquest exercici: la sostenibilitat pressupostària, la dotació per continuar amb el procés de reformes estructurals de Demòcrates i l’aposta pel creixement econòmic al servei de les necessitats socials del país.

Nacional

La nova executiva de Demòcrates per Andorra fixa els objectius de treball per a aquest 2018

Els membres de la nova executiva de Demòcrates per Andorra elegida al darrer congrés extraordinari de la formació ha celebrat la primera reunió amb l’objectiu de fixar els eixos de treball d’aquest 2018 amb la clara voluntat de coordinar al màxim el treball que es desenvolupa a través de les diferents institucions per complir amb els objectius del calendari legislatiu previst abans de finalitzar la legislatura.

Un dels aspectes que ja s’ha començat a treballar és l’activació de la comissió electoral que determinarà el candidat a Cap de Govern que més consens pot generar entre el partit. La previsió és que aquest procés previ pugui culminar dins el primer trimestre del 2018. En paral·lel, Demòcrates per Andorra ha iniciat el treball per començar a definir els principals objectius del programa electoral.

Nacional

Demòcrates considera que cal abordar el Pla Estratègic de Compres per potenciar el sector comercial

La consolidació de l’afluència turística prèvia a la crisi, acompanyada d’un augment dels preus de les habitacions aplicat recentment, indica que l’activitat econòmica al sector recupera el seu dinamisme i es donen les condicions per traslladar aquests beneficis al teixit comercial. Des de Demòcrates considerem que cal reprendre l’anàlisi i un debat oberts sobre el Pla Estratègic de Turisme de Compres elaborat pel Govern, amb la finalitat  de poder desenvolupar-lo i generar un model comercial que permeti fer avançar el sector en aquells espais on tingui camí per recórrer. Som conscients que el sector comercial és essencial per a l’economia andorrana.

<< >>Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×