Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

El 4t Congrés Ordinari sotmet a debat sis ponències dels àmbits social, econòmic i d'integració

Demòcrates per Andorra celebra aquest dissabte el 4t Congrés Ordinari que la formació dedicarà a aprofundir les línies estratègiques en matèria social i econòmica i d’integració, eixos en els quals es concentrarà l’acció de govern durant el que queda de legislatura. L’acte tindrà lloc aquest dissabte, 20 de maig, a les 10 del matí, a la sala de La Valireta, a Encamp.

Durant la trobada, la família demòcrata debatrà els nous eixos que pretén incorporar a la tasca desenvolupada fins ara amb l’objectiu de reforçar i fer un salt endavant en la consolidació de l’estat del benestar a través d’un model sòlid, sostenible i perdurable en el temps, sustentat per una economia dinàmica, forta i amb perspectives d’obrir-se a l’exterior.

Nacional

Demòcrates per Andorra convoca el seu Congrés Ordinari amb l'objectiu d'aprofundir el full de ruta econòmic, social i d'integració nacional

Demòcrates per Andorra celebrarà, aquest cap de setmana, el 4t Congrés Ordinari que la formació dedicarà a aprofundir les línies estratègiques en matèria social econòmica i d’integració nacional, eixos a l’entorn dels quals giraran les ponències a debat. L’acte tindrà lloc aquest dissabte, 20 de maig, a les 10 del matí, a la sala de La Valireta, a Encamp.

Podeu confirmar la vostra assistència a través del correu electrònic secretaria@democrates.ad

Nacional

Demòcrates destaca el compromís del Govern en matèria social i els avenços registrats fruit del treball conjunt amb els agents implicats

El compromís del Govern Demòcrata en polítiques socials s’ha traduït en un avenç substancial tant pel que fa a la quantitat com a la qualitat de les accions i mesures que el ministeri que encapçala Xavier Espot ha posat en marxa durant aquesta legislatura.

Així va quedar de manifest durant les intervencions en resposta a les preguntes plantejades per l’oposició que el titular d’Afers Socials va donar a la sessió de control que es va celebrar ahir al Consell General.

El Grup Parlamentari Demòcrata considera que el compromís de l’executiu amb la millora dels drets socials i del benestar de les persones en situació de vulnerabilitat és inqüestionable.

Nacional

DA destaca els conceptes d’equilibri i modernitat que sustenten la futura codificació laboral elaborada pel grup parlamentari

El grup parlamentari de Demòcrates per Andorra ha presentat als militants i simpatitzants del partit els principals eixos de les proposicions de la Llei qualificada de les relacions laborals, del conflicte col·lectiu i de l’acció sindical. Aprofitant el cicle de sessions informatives sobre temes d’actualitat política que el partit desenvolupa de forma periòdica a càrrec de les persones directament implicades en cada un dels temes seleccionats, els consellers generals Josep Anton Bardina i Meritxell Palmitjavila van desgranar davant la quarantena d’assistents a la trobada el resultat de l’acurat procés de revisió al qual ha estat sotmès la llei vigent i del treball que s’ha realitzat amb l’objectiu d’actualitzar la legislació tant als tractats internacionals com a la realitat i necessitats que imposa el mercat laboral del país.

Nacional

Mostra de condol pel darrer atac terrorista a París

Demòcrates per Andorra expressa el seu condol als familiars de l'agent de l’autoritat que ahir va perdre la vida víctima del tiroteig que es va registrar al centre de París, així com la recuperació dels ferits. Davant d’aquest nou atac terrorista, DA manifesta la seva solidaritat amb les autoritats franceses i encoratja la societat parisenca a no deixar-se vèncer per la violència ni per tots aquells que l’exerceixen en detriment del diàleg i el respecte al dret fonamental a la vida.

 

Insistim en la voluntat de treballar per fomentar l’entesa entre els pobles, siguin quines siguin les ideologies polítiques o religioses, alhora que ens unim al sentiment de consternació que en aquests moments es viu a França, amb qui ens uneixen tantes coses, arran d’uns fets que, malauradament, ens fan prendre consciència, una vegada més, de la fragilitat dels principis de pau i de convivència en els quals hem de treballar i creure.

 

 

Nacional

Comunicat del Grup Parlamentari Demòcrata sobre la remodelació ministerial del Govern

Arran de la remodelació del gabinet anunciada aquesta tarda pel Molt Il·lustre Cap de Govern, Antoni Martí, el  Grup Parlamentari Demòcrata vol expressar públicament la satisfacció pel resultat final d’un procés que permet incorporar un actiu molt important a l’Executiu de Demòcrates per Andorra amb el nomenament, el pròxim mes de juliol, de Maria Ubach en qualitat de nova Ministra d’Exteriors, alhora que celebrem la nova responsabilitat al capdavant del Ministeri d’Economia i Innovació que assumirà el fins ara titular d’aquesta cartera, Gilbert Saboya.

<< >>Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×