Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

El Grup Parlamentari Demòcrata destaca la voluntat de modernització i la introducció de nous valors que contempla la LOSEA

El Grup Parlamentari Demòcrata destaca la voluntat de modernització del marc legal sobre educació, recollint tot allò que ja s’aplica als centres educatius, així com la introducció de nous conceptes transversals per tal de consolidar un model educatiu compromès i amb perspectiva de futur, com els aspectes més rellevants de l’avantprojecte de Llei del Sistema Educatiu Andorrà que ha enllestit el Govern.

Nacional

El Grup Parlamentari Demòcrata proposarà el Sr. Marc Vila Amigó com a Raonador del Ciutadà

El Grup Parlamentari Demòcrata proposarà el Sr. Marc Vila Amigó com a candidat a substituir al Sr. Josep Rodríguez Gutièrrez al capdavant de la Institució del Raonador del Ciutadà. La decisió s’ha adoptat en el decurs de la reunió que el Grup Parlamentari Demòcrata ha celebrat aquest dimarts.

El Grup Parlamentari Demòcrata preveu que en la propera sessió ordinària del Consell General del 23 de novembre es procedeixi a la votació del candidat en el ple esperant que dita candidatura rebi el suport de la resta de grups parlamentaris de la cambra.

Nacional

Demòcrates per Andorra aposta per una llei de transparència i bon govern

El Grup Parlamentari Demòcrata vol ressaltar que l’informe emès pel GRECO en relació al quart cicle d’avaluació és positiu ja que considera satisfactoris els principals aspectes de la prevenció dels parlamentaris contra la corrupció, si bé demana millorar alguns d’aquests aspectes a través de diverses recomanacions.

Nacional

Unanimitat al Consell General en l’aprovació de la primera de les lleis incloses dins el procés de reforma sanitària

L’inici del procés de reforma sanitària ja és un fet amb l’aprovació de la Llei de drets i deures de l’usuari i dels professionals del sistema sanitari de la història clínica compartida. El projecte de llei, amb una tramitació parlamentària de prop d’un any, ha estat aprovada amb el suport de tota la cambra durant la sessió que s’ha celebrat aquest divendres al Consell General.

Nacional

El Consell General aprova la reforma de transferències i competències als comuns basada en l’homologació, la coresponsabilitat en la sostenibilitat financera i la solidaritat

La reforma del model de transferències i competències dels comuns impulsada per Demòcrates per Andorra ha tirat endavant amb els dos suports necessaris per part del Grup Parlamentari Liberal i el de la consellera del Grup Mixt, Sílvia Bonet.

El Cap de Govern ha reiterat la necessitat d’una transformació del marc legal institucional comunal amb la finalitat que aquest contribueixi als objectius de país en matèria d’homologació, modernització i sostenibilitat. Antoni Martí ha destacat que l’aprovació de les dues lleis qualificades donen continuïtat als preceptes constitucionals en l’àmbit comunal pendents de desplegament des de fa 25 anys, concretament a l’article 81.

Nacional

DA expressa el condol per les víctimes dels incendis a Galícia i Portugal

Demòcrates per Andorra expressa la seva solidaritat amb els pobles gallec i portuguès en uns moments tant difícils, marcats per la tragèdia dels incendis que estan devastant el territori des d’aquest cap de setmana i que han provocat quatre víctimes mortals.

Volem fer arribar el més sincer condol a les famílies que han patit aquestes pèrdues en circumstàncies tant tràgiques.

Compartim el sentiment d’impotència que en aquests moments viu la ciutadania i traslladem tot el nostre suport als cossos d’extinció d’incendis amb l’esperança que puguin revertir la situació com més aviat millor.

<< >>Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×