Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates considera clau la modificació de la Llei de la Funció Pública per impulsar la modernització i la millora de la qualitat de l’administració i els seus treballadors

El Grup Parlamentari Demòcrata defensa l’avantprojecte de Llei de la Funció Pública que impulsa al Govern, així com els objectius que sustenten la reforma que dirigeix la ministra Eva Descarrega amb la finalitat d’assolir l’eficàcia, l’eficiència, la qualitat i la sostenibilitat de l’administració i de tots els actors implicats: treballadors i usuaris.

Nacional

Demòcrates posa en valor la transformació econòmica i social del país i referma el suport al Govern per culminar el procés de reformes previst dins d’aquesta legislatura

El Grup Parlamentari Demòcrata centrarà l’esforç d’aquest nou període de sessions en treballar per culminar el conjunt de lleis que el projecte DA contempla per culminar la transformació econòmica i social que va iniciar fa sis anys, amb la seva arribada al Govern. Una transformació que, tant grup parlamentari com executiu, centren en dos eixos: la consolidació de la reactivació econòmica i de l’acció social amb la finalitat que totes els avenços legislatius i els projectes que se’n derivin tinguin una repercussió directa en la ciutadania.

Nacional

DA EXPRESSA EL SEU CONDOL PER LES VÍCTIMES DE L’ATEMPTAT TERRORISTA DE BARCELONA

La família de Demòcrates per Andorra expressa la consternació que viu en aquests moments arran de l’atemptat terrorista perpetrat aquesta tarda a Barcelona. Una acció que condemnem, com qualsevol acte de violència que atempti contra la vida, la convivència i la tolerància.

En aquests moments marcats per la tragèdia i encara enmig de la conmoció que han generat els fets, volem fer arribar el missatge de ple suport i solidaritat a les víctimes i familiars, així com manifestar el dolor que també compartim amb una ciutat tant propera per a tots nosaltres: per proximitat geogràfica, però sobretot pels vincles construïts arran d’unes relacions de veïnatge estretes i històriques.

Nacional

DA celebra que s’hagi arxivat la querella contra Cinca però lamenta els danys ocasionats al ministre

Des de Demòcrates per Andorra mantenim la confiança plena pel ministre i per tot l’equip de Govern i lamentem el perjudici causat en la persona de Jordi Cinca. 

Nacional

El Govern aprova la modificació de les lleis de competències i transferències que seran entrades a tràmit parlamentari

Després de mesos d’intens debat i treball amb els cònsols del set comuns, el Govern i els grups parlamentaris han arribat a un consens negociat amb sentit d’estat per modificar les lleis de competències i transferències. Així, aquest dimecres el consell de ministres ha aprovat entrar els textos a tràmit parlamentari i es preveu que a finals d’octubre la modificació pugui ser aprovada.

Nacional

Demòcrates dóna llum verda a la Llei general de l’allotjament turístic amb la voluntat de transformar el sector

El Consell General ha aprovat la nova Llei general de l’allotjament turístic amb l’objectiu de regular el sector i l’oferta de l’allotjament a través de la lluita contra l’intrusime i l’establiment d’uns estàndars de qualitat.

La principal novetat de la nova Llei general de l’allotjament turístic és l’obligació a un canvi d’ús, de residencial a hoteler, d’aquells edificis en els que la majoria dels apartaments es lloguin a turistes. El Ministre de Turisme, Francesc Camp, ha defensat aquesta mesura com a via per regular el creixement exponencial que ha experimentat el nombre de llits en aquest sector: un 144% entre el 2010 fins el passat mes de juny, molt per sobre de les pernoctacions.

<< >>Què defensem?


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×