Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates celebra els resultats del balanç turístic del 2016 i destaca l’aposta pressupostària i en polítiques de transformació del Govern

L’esforç pressupostari que el Govern va iniciar l’any 2011, doblant els recursos destinats a polítiques turístiques així com les iniciatives de transformació engegades al sector per tal de millorar la qualitat dels productes i serveis turístics del país, han estat clau per a l’evolució que ha registrat l’afluència turística durant el 2016.

El grup parlamentari Demòcrata fa una valoració positiva de les dades registrades el 2016 que el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, ha presentat avui en el decurs de la sessió informativa de la Comissió Legislativa d’Economia que ha tingut lloc aquest matí al Consell General.

Durant la seva intervenció davant els membres de la comissió, Francesc Camp ha explicat que Andorra va rebre 7,9 milions de visitants durant el 2016, xifra que suposa un 4,9% d’increment respecte l’any anterior. El ministre ha avançat que l’objectiu de creixement de cara al 2017 s’ha fixat en 2,6%, percentatge que se situa en la forquilla de creixement d’entre el 2 i el 3% prevista per l’Organització Mundial del Turisme.

 

En nom del Grup Parlamentari Demòcrata, la consellera general Patrícia Riberaygua ha reiterat el suport a la política engegada pel Govern l’any 2011 ‘que va apostar per doblar el pressupost de Turisme i posar en marxa totes aquelles polítiques de transformació necessàries per modernitzar el sector i augmentar els paràmetres de qualitat de l’oferta turística, tant pel que fa als productes com als serveis’.

En la mateixa línia que ha manifestat el ministre, Patrícia Riberaygua ha volgut destacar que l’a millora que experimenten les dades turístiques ja des del 2014 són fruit d’una millora de l’economia als països del nostre entorn, però també d’aquesta política turística que Demòcrates va posar en marxa l’any 2011’.

En aquest sentit, el grup parlamentari considera que cal donar continuïtat a la línia que s’ha desenvolupat durant aquests darrers 6 anys per tal d’assolir els objectius quantitatius de creixement fixats però, sobretot, ‘per culminar el procés de millora i transformació del sector cap a uns paràmetres d’excel·lència que han de portar Andorra a convertir-se en una destinació de qualitat’. 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×