Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Posicionament en relació al tancament del consolat francès a Andorra

Davant la notícia feta pública per l'Ambaixada de la República Francesa a Andorra en relació a l'afectació que té al Prinicipat la redefinició de la presència consular plantejada pel govern francès, Demòcrates per Andorra manifesta que:

1. És una decisió que s’emmarca dins de la política consular de l’estat francès i que en cap cas no te cap vinculació amb les relacions entre els dos estats.

2. Ens hagués agradat que aquesta decisió no s’hagués produït però respectem les decisions que sobiranament l’estat francès pren.

3. Volem remarcar que les relacions bilaterals entre els dos governs són excel·lents i que, segurament, passen per en un dels millors moments que mai hem tingut. Aquesta decisió no farà canviar aquesta entesa. Cal destacar que, per primer cop, dins d’aquestes excel·lents relacions, la col·laboració conjunta per a la millora dels accessos a Andorra des de la part de França amb una inversió molt important per part de l’estat francès.

4. Tot i aquesta decisió, la presència a nivell cultural i econòmic de França al país continuarà donant-se amb la mateixa intensitat que ara i, fins i tot, amb la voluntat d’incrementar-se ja que aquestes es gestionen a través de l’ambaixada.

En cap cas qüestiona altres aspectes rellevants de les relacions de França amb Andorra al nostre país, com pot ser la presència de l’ensenyament francès, que fa poc es va renovar entre les dues parts.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×