Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany

La majoria comunal d’Escaldes-Engordany recolza el cònsol menor, Marc Calvet

 

L’executiva de Demòcrates per Andorra ha traslladat el seu suport a la majoria comunal d’Escaldes-Engordany i plena confiança en el cònsol menor, Marc Calvet, arran de les desqualificacions fetes públiques des de les files liberals que posen dubte l’honorabilitat del cònsol escaldenc. Durant la reunió mantinguda aquesta tarda a la seu del partit, Marc Calvet ha exposat els fets –de caràcter privat i sense cap vinculació amb l’activitat del comú- i ha posat el seu càrrec a disposició de l’equip comunal i del partit, proposta que s’ha descartat de forma unànime

L’executiva de Demòcrates per Andorra ha traslladat el seu suport a la majoria comunal d’Escaldes-Engordany i plena confiança en el cònsol menor, Marc Calvet, arran de les desqualificacions fetes públiques des de les files liberals que posen dubte l’honorabilitat del cònsol escaldenc. Durant la reunió mantinguda aquesta tarda a la seu del partit, Marc Calvet ha exposat els fets –de caràcter privat i sense cap vinculació amb l’activitat del comú- i ha posat el seu càrrec a disposició de l’equip comunal i del partit, proposta que s’ha descartat de forma unànime.

La decisió de Demòcrates per Andorra respon a allò que determina l’aute dictat per la Batllia, en el qual es procedeix al sobreseïment de la causa en no haver-hi cap prova que sustenti els fets. Tant Demòcrates com la majoria comunal confien en la innocència del cònsol menor i entén que LdA ha tornat a activar l’estratègia de desgast cap a la majoria demòcrata erigint-se, en aquesta ocasió, com a estendards de l’ètica política i com a únics valedors de la moral del país a través d’una acció poc valenta fruit de la falta de projecte i de la incapacitat de fer una oposició constructiva.

Demòcrates no participarà en la deriva de desqualificacions i de falsedats i es centrarà, en tant que partit amb responsabilitat de govern, en treballar per complir els compromisos contrets davant la ciutadania a les passades eleccions generals i comunals.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×