Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Comunicat sobre l'ampliació del termini per tal que les entitats analitzin els esborranys del Codi de Relacions Laborals

El Grup Parlamentari Demòcrata ampliarà fins al proper 1 de juliol el termini per tal que els col·lectius implicats puguin analitzar més pausadament el contingut dels esborranys de la Llei qualificada de relacions laborals, de la Llei qualificada reguladora de les mesures de conflicte col·lectiu i de la Llei qualificada d’acció sindical i patronal presentades el proppassat 4 d’abril.

L’ampliació del termini és fruit de la demanda plantejada pels col·lectius implicats en aquest procés previ a la tramitació parlamentària. El Grup Parlamentari Demòcrata entén que un procés de reforma que ha dassentar les bases d’un model sòlid, modern i perdurable en el temps requereix d’una anàlisi profunda, calmada i ponderada que garanteixi una participació real dels col·lectius implicats. Per tant, es tracta d’una petició plenament justificada i que el Grup Parlamentari Demòcrata valora positivament.

El Grup Parlamentari Demòcrata aposta per aquest procés de participació previ com a clau per garantir la tramitació d’uns textos que s’adaptin plenament a les necessitats actuals i futures del nostre país. 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×