Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Comunicat del Grup Parlamentari Demòcrata sobre la remodelació ministerial del Govern

Arran de la remodelació del gabinet anunciada aquesta tarda pel Molt Il·lustre Cap de Govern, Antoni Martí, el  Grup Parlamentari Demòcrata vol expressar públicament la satisfacció pel resultat final d’un procés que permet incorporar un actiu molt important a l’Executiu de Demòcrates per Andorra amb el nomenament, el pròxim mes de juliol, de Maria Ubach en qualitat de nova Ministra d’Exteriors, alhora que celebrem la nova responsabilitat al capdavant del Ministeri d’Economia i Innovació que assumirà el fins ara titular d’aquesta cartera, Gilbert Saboya.

D’una banda, agraïm i reconeixem la gran tasca que Gilbert Saboya ha desenvolupat durant els darrers anys a Exteriors anys amb l’objectiu de treballar per l’homologació d’Andorra i el seu encaix internacional, tasca que seguirà desenvolupant fins el pròxim 15 de juliol.

El Grup Parlamentari Demòcrata felicita la futura Ministra d’Exteriors, actual Ambaixadora d’Andorra a la Unió Europea, el Benelux i Alemanya, Maria Ubach, pel nou nomenament, alhora que destaca la importància que la seva incorporació a l’Executiu tindrà per donar continuïtat a les negociacions del futur Acord d’Associació amb la Unió Europea. Considerem que el seu bagatge en l’àmbit diplomàtic així com el treball desenvolupat fins ara prop de la Unió Europea en aquest camp serà clau per a l’assoliment d’un acord excel·lent.

Finalment, la majoria Demòcrata al Consell General reitera el suport a l’acció del Govern i a una remodelació ministerial que enfortirà l’Executiu davant els reptes, presents i futurs, que es presenten per al país.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×