Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

DA destaca els conceptes d’equilibri i modernitat que sustenten la futura codificació laboral elaborada pel grup parlamentari

El grup parlamentari de Demòcrates per Andorra ha presentat als militants i simpatitzants del partit els principals eixos de les proposicions de la Llei qualificada de les relacions laborals, del conflicte col·lectiu i de l’acció sindical. Aprofitant el cicle de sessions informatives sobre temes d’actualitat política que el partit desenvolupa de forma periòdica a càrrec de les persones directament implicades en cada un dels temes seleccionats, els consellers generals Josep Anton Bardina i Meritxell Palmitjavila van desgranar davant la quarantena d’assistents a la trobada el resultat de l’acurat procés de revisió al qual ha estat sotmès la llei vigent i del treball que s’ha realitzat amb l’objectiu d’actualitzar la legislació tant als tractats internacionals com a la realitat i necessitats que imposa el mercat laboral del país.

Els parlamentaris també van explicar el procés de diàleg previ a la tramitació parlamentària que s’ha obert amb els agents socials i les associacions concernides que té la finalitat de recollir les seves aportacions i millorar el text que posteriorment es debati al Consell General.

Al final de la presentació, el secretari d’organització, Esteve Vidal, va destacar que les proposicions treballades des del grup parlamentari ‘fan avançar el mercat laboral cap a la modernitat’, tot plegat, a partir de mesures i paràmetres que busquen l’equilibri entre els parts implicades. Per al secretari d’organització de Demòcrates ‘els textos milloren la situació dels treballadors alhora que generen un entorn més flexible que fomentarà la contractació’.

Sobre el procés diàleg en curs amb els agents socials, Esteve Vidal considera que ‘aquells ue en seran directament usuaris són els que més poden aportar per enriquir els textos i entenem que aquest procés previ amb els col·lectius és necessari.”

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×