Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates destaca el compromís del Govern en matèria social i els avenços registrats fruit del treball conjunt amb els agents implicats

El compromís del Govern Demòcrata en polítiques socials s’ha traduït en un avenç substancial tant pel que fa a la quantitat com a la qualitat de les accions i mesures que el ministeri que encapçala Xavier Espot ha posat en marxa durant aquesta legislatura.

Així va quedar de manifest durant les intervencions en resposta a les preguntes plantejades per l’oposició que el titular d’Afers Socials va donar a la sessió de control que es va celebrar ahir al Consell General.

El Grup Parlamentari Demòcrata considera que el compromís de l’executiu amb la millora dels drets socials i del benestar de les persones en situació de vulnerabilitat és inqüestionable.

Considerem imprescindible el treball que s’està fent de la mà dels col·lectius concernits per tirar endavant els reglaments que permetran el desplegament de la nova Cartera de serveis socials i sociosanitaris que inclourà el ventall de prestacions tècniques, tecnològiques i econòmiques.

Tanmateix, cal destacar també la recent aprovació del reglament que determina l’abast i la valoració dels elements que conformen el barem de valoració patrimonial per tenir accés a les prestacions de l Llei de serveis socials i sociosanitaris.

D’altra banda, el Grup Parlamentari Demòcrata donarà suport als canvis legislatius que el Ministeri de l’Interior té previst portar a terme amb l’objectiu de contribuir a la reducció del contraban i millorar els paràmetres de seguretat ciutadana al Pas de la Casa.

Des del Grup Parlamentari Demòcrata també es valora l’esforç que s’està fent des del Govern per tal d’assentar les bases del marc jurídic que permeti que el país aculli persones refugiades amb les garanties suficients. En aquest sentit, es reitera en les manifestacions fetes pel Cap de Govern, Toni Martí, i manifesta plena confiança en la feina que està desenvolupament el Ministeri d’Exteriors per assolir aquest objectiu.

Finalment, la majoria Demòcrata al Consell General considera que els canvis organitzatius que ha posat en marxa la direcció de FEDA són necessaris per al bon funcionament de la parapública i asseguren una estructura àgil i preparada per asumir els projectes de futur.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×