Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

El 4t Congrés Ordinari sotmet a debat sis ponències dels àmbits social, econòmic i d'integració

Demòcrates per Andorra celebra aquest dissabte el 4t Congrés Ordinari que la formació dedicarà a aprofundir les línies estratègiques en matèria social i econòmica i d’integració, eixos en els quals es concentrarà l’acció de govern durant el que queda de legislatura. L’acte tindrà lloc aquest dissabte, 20 de maig, a les 10 del matí, a la sala de La Valireta, a Encamp.

Durant la trobada, la família demòcrata debatrà els nous eixos que pretén incorporar a la tasca desenvolupada fins ara amb l’objectiu de reforçar i fer un salt endavant en la consolidació de l’estat del benestar a través d’un model sòlid, sostenible i perdurable en el temps, sustentat per una economia dinàmica, forta i amb perspectives d’obrir-se a l’exterior.

En total, es votaran sis ponències elaborades durant els darrers mesos per les comissions constituïdes amb aquesta finalitat: economia, política social, nacionalitat, integració, diversitat i model energètic seran els eixos del debat que Demòcrates posarà damunt la taula durant aquesta quarta trobada congressual.

El Congrés Ordinari té com a principals objectius donar continuïtat al projecte d’obertura i d’homologació endegat ja fa sis anys per Demòcrates a les diverses institucions, d’una banda, i fomentar un debat amb les bases del partit que consolidi els eixos de treball futur recollit a partir de les demandes de la ciutadania i de la seva militància.

Amb aquesta finalitat s’han preparat un total de sis ponències. En l’apartat social, es debatran els documents ‘Enfortiment de les mesures integradores a fi de facilitar el sentiment de pertinença i d’identitat al país’ i ‘Andorra, un país integrador’. El bloc corresponent a la nacionalitat posarà damunt la taula els textos ‘Necessària evolució de la Llei de la Nacionalitat’ i ‘L’equiparació de la nacionalitat andorrana passa per un acord d’associació amb la Unió Europea’. La ponència econòmica ‘Impuls i diversificació’, i la de medi ambient i sostenibilitat ‘Andorra i el nou model energètic’, completen l’agenda del debat polític i estratègic d’aquest quart congrés.

L’acte arrencarà a les 10 de matí amb la intervenció del president Demòcrates per Andorra, Carles Torralba. Finalitzat el corpus del congrés, i un cop votades les propostes de resolució, s’obrirà el torn de discursos amb les intervencions del secretari general del partit, Èric Jover, i del Cap de Govern, Antoni Martí. Amb les intervencions polítiques, es posarà el punt i final al 4t congrés demòcrata.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×