Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant Julià

Escaldes-Engordany

Nacional

Carles Jordana presideix la darrera sessió de l’APCE, a Estrasburg

El conseller general demòcrata, Carles Jordana, ha presidit aquest dimecres l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa (APCE) i ha moderat els debats 'Les migracions, una oportunitat a aprofitar per al desenvolupament europeu’ i ‘La integració dels refugiats en periode de fortes pressions: aprendre les lliçons de l’experiencia recent i exemples de bones pràctiques’.

Jordana encapçala la delegació formada per les conselleres generals Sílvia Bonet (GPM), Judith Pallarès (GPL) i Patrícia Riberaygua (GPD) que des del passat dia 26 i fins aquest divendres, 30 de juny, es troba a Estrasburg per prendre part en la sessió d’estiu de l’APCE, l’òrgan parlamentari del Consell d’Europa.

El polític andorrà ha moderat les intervencions destacades del Comissari dels Drets de l’home del Consell d’Europa, Nils MUIŽNIEKS, i del ministre suec de Justícia i Migració, Morgan Johanson.

El comisssari MUIŽNIEKS va visitar Andorra el 10 de maig del 2016 per avaluar els drets fondamentals de les dones i els infants al Principat.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×