Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

DA celebra que s’hagi arxivat la querella contra Cinca però lamenta els danys ocasionats al ministre

Des de Demòcrates per Andorra mantenim la confiança plena pel ministre i per tot l’equip de Govern i lamentem el perjudici causat en la persona de Jordi Cinca. 

Aquest dijous el Tribunal de Corts donava a conèixer que la querella interposada contra el ministre Cinca quedava arxivada. Així, aquest divendres, el secretari general del grup parlamentari, Èric Jover, ha manifestat la satisfacció de DA per l’aute, sobretot per la contundència dels arguments i per entrar en el fons de la qüestió.

Es tracta de la quarta vegada que es rebutja aquesta mateixa querella que ja havia estat interposada i arxivada en un jutjat de Barcelona i al jutjat del Prat del Llobregat, on es va desestimar en primera instancia i en segona instancia a l’Audiència Provincial de Barcelona. Amb tot, Jover ha apuntat que l’objectiu de la querella “infundada i temerària” es veu clarament que el que volien era “desgastar al ministre, el Govern i el projecte de Demòcrates per Andorra” i lamenta que alguns partits polítics ho hàgim aprofitat per aquest mateix motiu.

De la seva banda, el secretari d’organització, Esteve Vidal, ha manifestat que el ministre ha passat per una “situació difícil” i la presumpció d’innocència no ha estat efectiva per totes les declaracions que s’ha publicat arran dels fets als mitjans de comunicació.  Vidal ha posat en relleu que la tradició de la política andorrana mai ha estat utilitzar la justícia per fer mal i així hauria de seguir sent i reclamava a totes les forces polítiques a fer un reflexió en aquest sentit.

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×