Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates considera clau la modificació de la Llei de la Funció Pública per impulsar la modernització i la millora de la qualitat de l’administració i els seus treballadors

El Grup Parlamentari Demòcrata defensa l’avantprojecte de Llei de la Funció Pública que impulsa al Govern, així com els objectius que sustenten la reforma que dirigeix la ministra Eva Descarrega amb la finalitat d’assolir l’eficàcia, l’eficiència, la qualitat i la sostenibilitat de l’administració i de tots els actors implicats: treballadors i usuaris.

El grup parlamentari subscriu plenament els eixos d’aquesta reforma que encara s’ha de sotmetre al criteri de la comissió consultiva pertinent i posterior tramitació parlamentària. Estem segurs que aquesta fase de treball col·lectiu serà positiva i contribuirà a millorar i a complementar aquells aspectes que avui poden generar dubtes o reticències entre algun dels col·lectius concernits. Fem una crida a tots els actors implicats a seguir treballant amb una actitud constructiva i responsable.

Per al Grup Parlamentari Demòcrata, es fa del tot imprescindible abordar en profunditat aquesta reforma, posant especial èmfasis en la formació, la carrera professional i la mobilitat dels treballadors de l’administració pública, eixos del procés de transformació que ha engegat el Govern.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×