Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Unanimitat al Consell General en l’aprovació de la primera de les lleis incloses dins el procés de reforma sanitària

L’inici del procés de reforma sanitària ja és un fet amb l’aprovació de la Llei de drets i deures de l’usuari i dels professionals del sistema sanitari de la història clínica compartida. El projecte de llei, amb una tramitació parlamentària de prop d’un any, ha estat aprovada amb el suport de tota la cambra durant la sessió que s’ha celebrat aquest divendres al Consell General.

Per a Demòcrates, el text aprovat suposa una llei de calat que serà la clau de volta per fer realitat la reforma sanitària, concebuda com un procés de transformació progressiu i participada per part de tots els agents implicats: usuaris, professionals i institucions.

En aquesta línia s’han expressat el Ministre de Salut, Carles Àlvarez, i també el conseller general de la majoria Demòcrata, Antoni Missé, qui, en nom del grup parlamentari, ha defensat el suport de tots els consellers al Projecte de llei, que ha estat sotmès a un ‘intens i acurat treball parlamentari’ durant prop d’un any al sí de la Comissió legislativa de Sanitat.

Missé ha posat en valor el treball realitzat per tots els grups ‘amb la finalitat de donar les millors respostes als usuaris del sistema sanitari públic’. El conseller demòcrata ha posat aquesta llei en el context d’un procés més ampli i ambiciós: ‘la transformació d’un model de salut assistencial que posa l’usuari al centre del sistema i ofereix elements de modernització i processos que fins ara no s’havien abordat’.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×