Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates treballa en mesures per fomentar la participació de cara al proper període electoral

Demòcrates per Andorra ha desenvolupat la tercera sessió monogràfica d’actualitat adreçada a militants i simpatitzants amb l’objectiu de debatre sobre l’evolució de la participació electoral al país. La sessió d’avui ha estat una iniciativa de la Comissió Institucional de Demòcrates, encapçalada per Roser Suñé, des de la qual s’han estat treballant a fons les dades del darrer informe elaborat pel Centre de Recerca Sociològica  amb l’objectiu d’aportar solucions i millorar algunes de les dades que s’hi recullen. L’exposició dels principals eixos de l’informe, que es va fer públic la primavera pasada, ha anat a càrrec del director del Centre de Recerca Sociològica de l’Institut d’Estudis Andorrans, Joan Micó.

La presidenta de la Comissió Institucional, Roser Suñé, ha estat l’encarregada d’explicar el treball desenvolupat per la comissió demòcrata i ha convidat la militància a plantejar propostes per donar continuïtat a aquest projecte que compta amb la contribució esencial dels Joves de  DA. La secció jove del partit està treballant, paral·lelament, sobre les causes de l’abstenció entre aquest segment de població.

El secretari d’organització, Esteve Vidal, ha avançat que la comissió institucional treballarà en una sèrie de mesures ‘per aportar el nostre petit granet de sorra per tal de revertir aquesta situació’. Vidal ha recordat que l’índex de participació se situava al vol del 80% fa deu anys i als darrers comicis es van situar en el 65%: ‘estem parlant d’una caiguda molt important en tan sols una dècada’, ha reconegut.

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×