Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Andorra la Vella

Demòcrates per Andorra posa de relleu l’esforç inversor que recull el pressupost comunal d’Andorra la Vella pel 2018

Els pressupostos que durant aquestes darreres setmanes aproven les diferents corporacions denoten la voluntat política dels equips comunals per posar a l’abast dels ciutadans i ciutadanes les recursos i infraestructures que incidiran directament en la seva qualitat de vida. En termes generals, la consolidació de la reactivació econòmica així com del model de transferències han afavorit que les corporacions apostin per projectes d’inversió de calat amb voluntat transformadora.

Destaquem l’aposta en inversions reals que, per a l’any vinent, ha aprovat el comú d’Andorra la Vella amb un volum total de 14,3 milions d’euros que es destinaran a projectes tant rellevants com la remodelació de les avingudes Meritxell i Príncep Benlloch,  dues grans artèries de la capital. De forma paral·lela, considerem que les xifres d’enguany no renuncien a donar continuïtat a projectes de desplegament de serveis com  ara la separativa d’aigües que calia abordar de forma inajornable.

La millora dels equipaments i infraestructures urbanes es materialitza també en la remodelació de l’avinguda d’Enclar, l’ampliació del carrer Dr. Vilanova i l’embelliment de diversos carrers i places de la parròquia.

Andorra la Vella és una mostra clara de la dinàmica en la que està submergida el país, acompanyada per un context econòmic més favorable que permet als nostres equips comunals implementar els seus objectius de programa per a aquest mandat just quan se’n compleix l’equador. Felicitem i compartim l’ambició amb que els equips comunals entomen aquest 2018 amb pressupostos pensats en clau de país que permeten, alhora, construir des de les parròquies.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×