Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates per Andorra aposta pel treball transversal i la cooperació entre administracions i el sector privat com la fórmula per avançar en un model d’oci cívic al Pas de la Casa

Demòcrates per Andorra considera que la fórmula de cooperació plantejada des de la Taula Transversal per a l’Oci Nocturn del Pas de la Casa és l’eina clau per trobar solucions, de forma consensuada, a la problemàtica dels aldarulls nocturns i valora de forma positiva la implicació de totes les parts, així com la capacitat d’haver aconseguit crear un espai de concertació per posar en comú la visió que cada agent té del problema i consensuar les accions que cal emprendre.

Demòcrates defensa l’abordatge d’aquesta qüestió com el model extrapolable a altres  reptes de país que poden ser realitzables amb un treball coordinat entre Govern i comuns i la intervenció dels agents privats concernits. La reunió que ha tingut lloc aquest dimarts al Pas de la Casa, amb la participació de dos ministres del Govern, és la prova de que la fórmula de la corresponsabilitat és la més eficient i justa, en tant que comporta l’assumpció d’un compromís, tant a l’hora de plantejar propostes i a desenvolupar-les, amb la finalitat de construir un nou model d’oci nocturn, sostenible econòmica i socialment, i compatible amb el descans dels veïns.

La feina que les parts implicades estan desenvolupant des de la primavera de l’any passat acabarà donant resultats i permetrà que es tradueixi en una millora de la situació. En aquest sentit, els encoratgem a mantenir aquesta voluntat de treball a llarg termini per tal de construir un model d’oci cívic a partir del qual es pugui transformar el model turístic i comercial del Pas de la Casa. L’objectiu final és convertir el Pas en una destinació de referència que sumi en l’esforç que persegueix l’estratègia turística del país.

Destaquem el punt d’inflexió que marcarà l’entrada en vigor de la Llei de seguretat pública que està treballant el Govern, en tant que contemplarà mesures sancionadores que tindran un efecte disuassori.

Creiem que el Pas de la Casa té els actius per convertir-se en un referent del turisme familiar i de compres d’Andorra i fer realitat aquest objectiu passa per buscar una fórmula que faci compatible tota l’activitat econòmica amb aquest objectiu final.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×