Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

L’executiva de Demòcrates per Andorra repassa les línies de treball de les diferents institucions

L’executiva de Demòcrates per Andorra ha repassat durant l'executiva d'aquest mes de febrer el calendari de treball que s’està desenvolupant al Govern, al Consell General i als comuns. Els representants de cada àmbit han fet el punt dels diferents projectes amb la finalitat d’ajustar les previsions durant aquest darrer any de legislatura.

La reunió ha comptat amb una vintena de representants amb els quals també s’ha repassat el pla d’acció de les diferents comissions del partit. També s’ha donat llum verda a la celebració d’una nova sessió informativa oberta a la militància en la qual la ministra d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, explicarà els eixos del model energètic i de sostenibilitat que defensa Demòcrates per Andorra.

La reunió d’aquest dimarts ha comptat també amb la participació de la ministra de la Funció Pública i Reforma de l’Administració, Eva Descarrega, que ha traslladat al partit el moment del procés negociador en el que es troba el Projecte de llei. L’executiva en ple ha coincidit en la defensa dels termes de la reforma que proposa el Govern amb l’objectiu de consolidar un model que valoritzi el rol del treballador públic i que sigui sostenible. Tanmateix l’executiva ha reiterat el seu suport al fons i a la forma amb què s’ha desenvolupat un procés de diàleg transparent i seriós durant el qual s’ha compartit l’evolució del projecte.

Des de Demòcrates per Andorra estem convençuts que hem demostrat la predisposició al diàleg, tarannà que seguirem mantenint. Aquest fet s’ha traduït en punts d’entesa amb els sindicats, tenint en compte algunes de les mesures proposades.

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×