Actualitat

  PROGRAMA ELECTORAL  

Nacional

Canillo

Encamp

Ordino

La Massana

Andorra la Vella

Sant JuliĆ 

Escaldes-Engordany

Nacional

Demòcrates per Andorra defensa la legalitat i transparència en el procés d’adjudicació a l’empresa SPAI

L’executiva de Demòcrates per Andorra defensa la legalitat de la recent adjudicació del servei de manteniment del hardware del Govern a l’empresa SPAI i rebutja les acusacions  expressades públicament pels partits polítics de l’oposició així com pels sindicats en relació a un procés que s’ajusta totalment a dret i que s’ha desenvolupat amb la màxima transparència i seguint els preceptius procediments administratius.

Des de Demòcrates considerem que ens trobem davant un nou intent de malmetre l’honorabilitat del Govern que, en aquest cas, es tradueix en un atac directe al cap de l’executiu utilitzant com a únic argument la relació de parentiu del titular de l’empresa adjudicatària amb Toni Martí.

 

Atenent les explicacions facilitades pel Portaveu del Govern, considerem que la polèmica suscitada és fruit de la mala fe d’aquelles persones que l’han generat, sent perfectament coneixedores de tots els elements d’aquesta adjudicació així com dels seus antecedents. L’especificitat tècnica que la llei estableix per a fer l’adjudicació directa està plenament justificada, en tant que l’empresa adjudicatària és l’única que pot prestar el servei objecte del concurs. Aquest fet, clar i objectiu, unit a un procés administratiu impecable i transparent ens porta cap a una única conclusió: la voluntat d’enrarir el clima polític i d’intentar obstaculitzar l’acció d’un Govern que impulsa un procés de canvis i de transformació que no tothom està disposat a acceptar. Exigim que aquesta oposició es faci en el marc del joc net i dels mecanismes que la democràcia posa a l’abast de tots els actors que hi interactuen: des dels càrrecs electes fins als grups de pressió.

Reiterem el nostre suport a l’acció del Govern i a l’honorabilitat de tots els seus membres i els encoratgem a seguir impulsant les polítiques derivades del compromís contret amb la ciutadania, que va donar suport majoritari al programa transformador i modernitzador de Demòcrates per Andorra.

 

Facebook
|
Twitter
|
Linkedin
|
Google +
|Què defensem?

×


Suma't a   


Segueix-nos

Seu del partit
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Subscriure a la newsletter
Afilia't
© 2016 Demòcrates per Andorra

Subscriure a la newsletter

×