*|MC:SUBJECT|*Butlletí d’informació setmanal de Demòcrates                                                                     29/11/2019
Els comuns Demòcrates han reduït 88 milions el deute

La gestió responsable feta pels consistoris taronges els darrers mandats ha permès assolir un notable estalvi dels endeutaments. La contenció de la despesa i l’aprofitament dels recursos, sense malbarataments, és senyal d’identitat de les cinc candidatures que es presenten a les eleccions comunals.


Instem a millorar les bonificacions que reben les persones amb dificultats per pagar tarifes de llum i telèfon 

“Creiem que cal fer una anàlisi acurada de les necessitats que poden tenir els usuaris depenent de la seva situació, i facilitar que totes les persones que tinguin dificultats econòmiques puguin accedir a aquests serveis”. Així s’ha expressat en la seva intervenció davant el ple la consellera Maria Martisella.


‘Alcohol, comerços i menors’, per Carles Enseñat
 

L’augment del consum d’alcohol entre els menors és un fet constatat al qual no podem girar l’esquena, e legislador no pot obviar la problemàtica i ha d’actuar. És en aquesta direcció que els grups de la coalició hem entrat modificacions, en forma de proposició de llei, a la Llei de seguretat pública.


Ribbentrop-Mólotov (part II), per Jordi Ribes  
Suposo que no hi ha temes suficientment importants per tractar. Suposo que a les vigílies de les eleccions comunals, Terceravia no té cap més estratègia que la de sortir a premsa, sigui quina sigui la notícia. Suposo que els ideòlegs d’aquesta iniciativa no deuen sentir vergonya d’utilitzar una massacre per treure rèdit polític.


‘L’atenció a la gent gran, la importància de sentir-se com a casa’, per Berna Coma
 
Els models a seguir per atendre a la gent gran han de prioritzar principalment l’atenció domiciliària, procurant que les persones es puguin quedar el màxim de temps possible a casa seva i prop del seu entorn, sempre que ho desitgin i el grau de dependència els hi ho permeti.Facebook

Twitter

Instagram

Website

Copyright © 2019 DEMÒCRATES PER ANDORRA, Tots els drets reservats.
La nostra adreça és:
Ed. Prat de les Oques Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700
Principat d’Andorra
Vols canviar la forma de rebre aquests e-mails?
Pots modificar les teves dades  o donar-te de baixa del llistat.This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*


Menú