Butlletí d’informació setmanal de Demòcrates                                                               08/12/2023 

Tret de sortida a la campanya electoral amb el repte d’assolir la victòria a tots els comuns

La campanya electoral per a les Eleccions Comunals del proper 17 de desembre ha donat el tret de sortida aquest diumenge a les 12 del migdia. Ho ha fet amb el tradicional acte de la penjada de cartells i descoberta de les fotografies de les candidatures que aspiren a liderarels comuns del país els propers quatre anys. En el cas de Demòcrates, és l’única formació política que pot tenir presència a les majories de totes les corporacions, en solitari o acompanyats d’altres formacions polítiques. L’objectiu és ambiciós, però l’aspiració és màxima: revalidar la victòria a Andorra la Vella, Encamp, Ordino, Canillo, la Massana (acompanyant Ciutadans Compromesos) i Sant Julià de Lòria(acompanyant Unió Laurediana), i recuperar Escaldes-Engordany.

Segueix llegint

 

Alcobé garanteix “un creixement compatible amb la necessària protecció del nostre entorn”

Demòcrates + Independents de Canillo ha celebrat aquest dimarts a la nit la seva reunió de poble, davant un Museu de la Moto ple, amb vora 150 assistents. El cap de la llista, Jordi Alcobé, ha garantit “treball i rigor per donar el millor de mi mateix per a la meva parròquia”, en reptes com “assegurar un creixement sostenible i compatible amb la necessària protecció del nostre entorn“, “cuidant i protegint el territori“. Així mateix, ha refermat que la candidatura treballarà per “millorar la qualitat de vida de totes les canillenques i canillencs” i perquè la parròquia sigui “un motor els 365 dies de l’any“, ja que té “té molt potencial“ Alcobé ha tingut unes paraules per a Francesc Camp, el cònsol actual: “Em sento molt honorat de poder aspirar a ser el teu successor“.

Segueix llegint

 

Garcia es compromet a treballar per recuperar l’essència d’Escaldes-Engordany, amb “diàleg i transparència”

La sala del Comú d’Escaldes-Engordany s’ha omplert aquest dimecres a la nit per assistir a la reunió de poble de la candidatura de Demòcrates + Acció + Independents + SDP d’Escaldes-Engordany. Una candidatura liderada per Anna Garcia, que s’ha compromèsdavant de tots els assistents, també de totes les escaldenques i escaldencs, a treballar per recuperar la iniciativa i essència de la parròquia, perquè “Escaldes-Engordany som orgull“. Garcia ha garantit que, si guanyen les eleccions del 17 de desembre, “donarem resposta a les necessitats quotidianes dels ciutadans i les resoldrem amb immediatesa i eficàcia“.

Segueix llegint

 

‘Transformar en positiu’, per Laura Mas

Tenir una parròquia plena de vida ha estat la nostra prioritat aquests quatre anys al capdavant del comú. Hem transformat i embellit l’espai públic i hem aconseguit que l’oferta de serveis i activitats sigui atractiva i de qualitat. Ara cal que tota la feina feta tingui continuïtat amb més inversions a Encamp i el Pas de la Casa. El punt d’inflexió que creiem que ha suposat aquest mandat per a la parròquia s’ha de consolidar.

Segueix llegint

 

‘A Escaldes-Engordany, Fem Parròquia’, per Enric Castellet, Laura Mas i Elisabet Zoppetti

Volem que Escaldes-Engordany torni a ser una parròquia capdavantera, i ho volem fer comptant amb les aportacions de molts ciutadans que ens han fet arribar els seus neguits i dubtes. Per aconseguir-ho, hem format una candidatura que aporta una àmplia representació de sensibilitats, a les quals les uneix l’objectiu de retornar a E-E el dinamisme i la vitalitat que tenia i mereix.

Segueix llegintCopyright © 2023 DEMÒCRATES – Tots els drets reservats.
La nostra adreça és:
Ed. Prat de les Oques Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700
Principat d’Andorra
Vols canviar la forma de rebre aquests e-mails?
Pots modificar les teves dades  o donar-te de baixa del llistat.