Butlletí d’informació setmanal de Demòcrates                                                                      22/05/2020 

Benazet: “No som nosaltres els que ho diem, és la comunitat internacional i l’OMS que ens diu que hem gestionat bé la crisi”

Seguint amb la voluntat de transparència i de facilitar informació de primerà mà tant a les forces parlamentàries com a la població general, aquesta setmana han tingut lloc tres compareixences de ministres al Consell General. Dilluns va ser el torn del ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, dimarts del ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, i dimecres de la ministra d’Exteriors, Maria Ubach.

Segueix llegint

 

‘Afrontem els reptes’, per David Montané

Aquesta crisi ha accelerat la digitalització al nostre país. Les empreses, obligades pel tancament físic de l’activitat econòmica, s’han posat les piles per operar des de la distància. Perquè els seus assalariats puguin treballar des de casa, perquè els clients no perdin els serveis contractats o per vendre els productes, entre d’altres

 

‘Pioners fent tests’, per Alexia Gallego

El sistema de proves serològiques s’ha basat en una metodologia molt concreta i amb una absoluta organització perquè tot sortís de la millor manera possible. I així ha estat. Jo mateixa ho he pogut comprovar en primera persona, participant als Stop Labs d’Ordino.Copyright © 2020 DEMÒCRATES – Tots els drets reservats.
La nostra adreça és:
Ed. Prat de les Oques Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700
Principat d’Andorra
Vols canviar la forma de rebre aquests e-mails?
Pots modificar les teves dades  o donar-te de baixa del llistat.


 

 

 

Menú