Butlletí d’informació setmanal de Demòcrates                                                                      13/02/2020 

Calvó explica al Consell General les millores que aporta la nova etiqueta energètica

La ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, ha presentat el “full de ruta” de la legislatura en curs, en una compareixença davant la Comissió legislativa de Política Territorial, Urbanisme i Medi Ambient del Consell General. Les línies estratègiques s’emmarquen en els compromisos internacionals que ha adquirit Andorra  en l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible

Continua llegint

 

Els consellers Demòcrates demanen al Comú d’Escaldes pels salaris dels nous càrrecs de confiança

Els consellers sol·liciten quin és el salari brut anual que rebrà el nou assessor d’estratègia, comunicació i protocol; l’assessora de programes estratègics; l’assessora de finances; l’assessora d’administració i gestió; el secretari general; i la interventora comunal.

Continua llegint

 

‘Accions en habitatge, salaris i pensions’, per Joan Carles Ramos
La prudència que apliquem amb la progressivitat és encertada. Anirem apujant salari mínim i pensions, però sense posar en perill les economies empresarials menys privilegiades, que són el gros del nostre teixit empresarial. Altres no van fer absolutament res quan van governar.

 

Escurcem distàncies entre Demòcrates i la ciutadania‘, per Rosalina Areny
Un dels nostres trets identitaris, que ens defineix des que ens vam crear el 2011, és la voluntat de ser propers a la ciutadania i crear ponts de connexió amb les persones que vivim al nostre país. És important conèixer dels aspectes que funcionen i que contribueixen a forjar la nostra identitat andorrana.

 

‘Per què no era el moment d’invertir al túnel d’Envalira’, per Francesc Camp
La decisió de no invertir al túnel d’Envalira no ha estat fàcil de prendre, per la seva transcendència (en l’àmbit polític i econòmic), per l’import de la inversió i pel poc temps de què disposàvem per donar una resposta a l’empresa encarregada de gestionar la compra i venda de les accions de la societat Túnel d’Envalira, SA.Copyright © 2020 DEMÒCRATES – Tots els drets reservats.
La nostra adreça és:
Ed. Prat de les Oques Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700
Principat d’Andorra
Vols canviar la forma de rebre aquests e-mails?
Pots modificar les teves dades  o donar-te de baixa del llistat.


 

 

Menú