Butlletí d’informació setmanal de Demòcrates                                                                17/03/2023 

Demòcrates es presenta com la força de la “confiança” i la que garanteix l’estabilitat

La sala del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp s’ha omplert amb vora 300 persones aquest dimecres al vespre per assistir a la presentació de les llistes de Demòcrates + Ciutadans Compromesos + Acció Comunal d’Ordino + Units per al Progrés + Independents. En total vuit llistes, la nacional i set territorials, una mostra de la força del projecte, tenint en compte que és l’únic de tots els que es presenten a les Eleccions Generals del proper 2 d’abril amb presència a totes les parròquies. L’acte ha servit també per presentar el lema de la campanya: Confiança. Perquè Demòcrates és la força política que millor encapçala aquest concepte i la que més el pot garantir per a la ciutadania d’Andorra.

Segueix llegint

 

Serra valora els resultats de l’enquesta política amb “satisfacció, però des de la prudència”

El Secretari General de Demòcrates, Jaume Serra, ha valorat aquest dijous a la tarda els resultats de l’Enquesta Política feta pública per Andorra Recerca + Innovació. El sondeig indica una victòria de Demòcrates amb el 41,72% dels vots, situant-se per sota la llista del Partit Socialdemòcrata amb el 25,41%. Serra ha valorat aquestes dades amb “certa satisfacció“, però també ha volgut llençar un missatge de “prudència“, perquè “la campanya electoral encara no ha començat i queda molt partit“, ha recordat. “Si no, no votaríem i només escoltaríem les enquestes”, ha plantejat.

Segueix llegint

 

Espot tracta amb Andorran Banking el procés d’aproximació amb la UE

El cap de la llista nacional de Demòcrates, Xavier Espot, acompanyat del número 9 Xavier Sopena i del candidat de la llista territorial de la Massana David Montané, s’han reunit aquest dijous al matí amb l’associació de bancs del país Andorran Banking. Una trobada que ha servit per fer balanç de la situació del sector financer i de les seves perspectives de futur. Durant la trobada també s’ha parlat del procés d’aproximació amb la Unió Europea mitjançant l’acord d’associació, i s’ha fet especial èmfasi en la part de les negociacions que impliquen els serveis financers.

Segueix llegint

 

‘Jubilació digna’, per Carles Enseñat

La prestació per jubilació a Andorra es basa en un sistema contributiu, en què els assalariats aporten un 12% del sou. El sistema es va crear a finals dels anys 60, amb els càlculs de la població activa i esperança de vida de llavors. Però molt disten les coses en l’actualitat: l’esperança de vida de la població andorrana s’ha anat incrementant per la bona qualitat de vida de la qual gaudim, i ja supera els 83 anys. 

Segueix llegint

 

‘Obsessió: habitatges, per Guillem Casal

Els que tenim prop de trenta anys, els de la meva generació i els més joves, ens hem sentit dir en més d’una ocasió que som la generació de joves més ben preparada de la història d’Andorra. Uns joves als quals, un cop hem acabat els nostres estudis fora del país i volem tornar a casa nostra per desenvolupar el nostre projecte vital i professional, ens costa, i molt, trobar un habitatge a preu assequible.

Segueix llegintCopyright © 2023 DEMÒCRATES – Tots els drets reservats.
La nostra adreça és:
Ed. Prat de les Oques Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700
Principat d’Andorra
Vols canviar la forma de rebre aquests e-mails?
Pots modificar les teves dades  o donar-te de baixa del llistat.

 

 

Menú