Butlletí d’informació setmanal de Demòcrates                                                               23/09/2023 

Espot garanteix davant l’ONU el “compromís ferm d’Andorra” amb l’Agenda 2030

El cap de Govern, Xavier Espot ha intervingut aquest divendres davant la 78a Assemblea General de les Nacions Unides, que s’ha celebrat a Nova York tota la setmana. Espot ha defensat que l’Agenda 2030 és un full de ruta universal que guia el futur del planeta cap a societats de pau sostenibles, resistents i integradores i ha expressat que “el compromís d’Andorra en l’acompliment dels objectius és ferm, tal com ha quedat palès en la presentació dels dos informes nacionals voluntaris de seguiment sobre l’aplicació dels Objectius de Desenvolupament Sostenibles”.

Segueix llegint

 

David Astrié i Miquel Canturri encapçalaran la llista de Demòcrates d’Andorra la Vella a les eleccions comunals

El Comitè parroquial de Demòcrates d’Andorra la Vella ha validat que David Astrié i Miquel Canturri ocupin el número 1 i 2 respectivament de la llista electoral per a les Eleccions Comunals del 17 de desembre. Així s’ha aprovat en la reunió celebrada aquest dimecres al vespre a la seu del partit. A la vegada el Comitè, que presideix Eduard Tomàs, ha acordat la creació d’una comissió específica per treballar en l’elaboració de la llista electoral que concorrerà a les eleccions. Finalment, també en la reunió d’aquest dimecres, s’han definit les comissions -agrupades per temàtiques- que s’encarregaran de confeccionar el contingut del programa electoral per Andorra la Vella.

Segueix llegint

 

‘Ampliació del tercer pagador’, per Pere Marsenyach

El tercer pagador és el règim pel qual la CASS abona directament al prestador de serveis les despeses que són a càrrec de la Seguretat Social. Gràcies a això, el ciutadà que se’n beneficia si va, per exemple, a comprar un medicament a la farmàcia o a fer-se una radiografia, no ha d’abonar la totalitat del cost i esperar que la CASS li retorni al cap d’uns dies la part proporcional. Només ha de pagar el que no abona la Seguretat Social.

Segueix llegint

 

‘Projectes que mereixen debat’, per Jordi Vilanova

Escaldes-Engordany necessita més places d’aparcament, té una important mancança, que en augment els propers anys. Per això, els consellers demòcrates del comú d’Escaldes-Engordany celebrem que tiri endavant l’aparcament vertical del Falgueró, el qual aportarà un mínim de 200 places en una zona a tocar de l’hospital i el tanatori, i pal·liarà la desaparició de l’actual pàrquing.

Segueix llegintCopyright © 2023 DEMÒCRATES – Tots els drets reservats.
La nostra adreça és:
Ed. Prat de les Oques Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700
Principat d’Andorra
Vols canviar la forma de rebre aquests e-mails?
Pots modificar les teves dades  o donar-te de baixa del llistat.