<!doctype html>
 


Butlletí d’informació setmanal de Demòcrates                                                                      21/02/2020 

Reprenem les reunions informatives: Jover explica la situació de la branca de jubilació i l’entrada a l’FMI

Militants i simpatitzants han assistit aquest dijous a la reunió per tractar dos temes cabdals per al país i  ciutadania: la situació de la branca de jubilació de la CASS i el procediment per adherir-se a l’FMI. Dos compromisos de Demòcrates i en els quals el Govern ja hi està treballant, ha refermat el ministre de Finances i Portaveu, Eric Jover, que ha estat l’encarregat de facilitar tota la informació, així com atendre dubtes i qüestions.

Segueix llegint

 

Participem al partit benèfic ‘Champions for Unicef’!

 

”De les paraules als fets’, per Laura Mas
Quan ens vam presentar a les eleccions ho vam fer amb un programa de govern, no amb un programa electoral. I m’agrada explicar aquesta diferència perquè el matís semàntic ajuda a entendre que allò amb el qual et compromets amb la ciutadania ha de ser la guia per a la teva acció de govern posterior.

 

El coronavirus de la desinformació‘, per Carles Torralba
L’expansió de malalties que poden ser mortals i la inseguretat pel fet que no hi ha cura eficaç són elements que generen alarma social. Això ha passat amb el coronavirus: som davant una situació greu que no podem menysprear. Però, a la vegada, no l’hauríem d’engrandir amb condicionants de dubtosa veracitat.

 

‘El Consell General dels Joves: el camí cap a la ciutadania’, per Núria Rossell
En la meva qualitat de consellera tindré aviat el plaer de participar en el divuitè Consell General dels Joves. Constato amb molta satisfacció que aquest esdeveniment ha suscitat un gran interès per part del jovent concernit.Copyright © 2020 DEMÒCRATES – Tots els drets reservats.
La nostra adreça és:
Ed. Prat de les Oques Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700
Principat d’Andorra
Vols canviar la forma de rebre aquests e-mails?
Pots modificar les teves dades  o donar-te de baixa del llistat.


 

This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|**|REWARDS|*

 

Menú