Butlletí d’informació setmanal de Demòcrates                                                                      25/09/2020 

Avancem cap a una Andorra més resilient, sostenible,
digital i global 

Les directrius d’Estat pel que queda de legislatura queden reflexades en el pla d’acció H23, que “assenta les bases de l’Andorra post-Covid de manera realista”, ha defensat el president del Grup Parlamentari Demòcrata, Carles Enseñat, aquest dijous durant la seva intervenció al Debat d’Orientació Política. Enseñat ha refermat que “trobaran molt pocs països del món que, en aquests moments, estiguin presentant un pla de mandat que s’adapti d’una forma ambiciosa a un escenari posterior a la pandèmia”.

Segueix llegint

 

‘Sobirania sí, aïllament no, per Carles Enseñat
Hem iniciat el procés per convertir-nos en el 190è Estat membre del Fons Monetari Internacional i hi ha qui posa en dubte la seva conveniència i en critica el procés. Però aquest dijous al Consell General vam votar a favor d’adherir-nos a un organisme on hi són pràcticament tots els països del món, tots els que integren l’ONU.

 

”Noves maneres de fer, per Cristina Serra
En el context actual, llegir les notícies es converteix en dosis de negativitat i preocupació. Després d’aquest període de pandèmia moltes empreses en sortiran malmeses, però parlant amb emprenedors me n’adono que hi ha negocis que segueixen funcionant molt bé malgrat la situació actual.Copyright © 2020 DEMÒCRATES – Tots els drets reservats.
La nostra adreça és:
Ed. Prat de les Oques Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700
Principat d’Andorra
Vols canviar la forma de rebre aquests e-mails?
Pots modificar les teves dades  o donar-te de baixa del llistat.


Menú