Butlletí d’informació setmanal de Demòcrates                                                                      03/07/2020 

Primera reunió presencial de Demòcrates PostCovid

El Tribunal de Comptes ha fet públic l’Informe definitiu corresponent a la fiscalització dels comptes anuals i del finançament dels partits polítics de l’exercici 2018. Aquest document no incorpora cap observació ni remarca cap a la gestió financera de Demòcrates. Així se n’ha informat als membres de l’Executiva celebrada aquest dimecres al vespre, la primera presencial després de l’essclat de la pandèmia.

Segueix llegint

 

Ens reunim amb la Federació de la Gent Gran per conèixer com han viscut la crisi de la Covid-19

Les conselleres generals Demòcrates Sandra Codina i Berna Coma s’han reunit aquest dijous al migdia amb el president de la Federació d’Associacions de la Gent Gran d’Andorra, Fèlix Zapatero, amb la voluntat d’escoltar quins han estat els principals neguits i vivències del col·lectiu en aquesta crisi de la Covid-19. Zapatero ha volgut expressar el seu agraïment cap als ministeris de Salut i Benestar, amb qui la Federació ha mantingut contacte constant aquests mesos, i també cap als serveis socials de l’Executiu i comuns.

Segueix llegint

 

‘Cuidem els nostres infants, cuidem AINA’, per Mònica Bonell

Trenta-vuit anys és pràcticament mitja vida, però en el cas d’AINA parlem de centenars, fins i tot milers de vides. Vides de nens i nenes, alguns d’ells -els primers que hi van anar-, ja adults. Però que repeteixen amb els seus fills perquè volen que visquin la mateixa experiència positiva. El projecte social, lúdic i educatiu de les colònies d’AINA ha forjat els records, vivències i també la personalitat de gran part dels infants del nostre país.

 

‘El client al centre de l’equació’, per Meritxell López

Ara més que mai és el moment de plantejar-nos quin és el model comercial d’Andorra. Personalment crec que, si bé l’equació preu-producte-posicionament-promoció és important, no és l’únic element que condueix a una decisió de compra. Com a humans, poques de les compres que fem són 100% racionals. La majoria tenen un alt component emocional i d’impuls.Copyright © 2020 DEMÒCRATES – Tots els drets reservats.
La nostra adreça és:
Ed. Prat de les Oques Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700
Principat d’Andorra
Vols canviar la forma de rebre aquests e-mails?
Pots modificar les teves dades  o donar-te de baixa del llistat.


 

This email was sent to *|EMAIL|*

why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences

*|LIST:ADDRESSLINE|**|REWARDS|*

 

Menú