GovernNotícies

Benazet deixa el càrrec per motius personals i el substituirà Albert Font

El fins ara ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, principal cara visible de la gestió de la pandèmia de la Covid-19, ha anunciat la seva renúncia al càrrec, per motius estrictament personals. Així ho ha comunicat en una roda de premsa conjunta amb el cap de Govern, Xavier Espot, que a la vegada ha informat que el seu relleu davant de la cartera sanitària serà Albert Font, actual president de la CASS.

Espot, però també la resta del gabinet de Govern, han agraït la tasca realitzada per Benazet aquests gairebé tres anys com a ministre, “la seva dedicació, esforç, lluita incansable, professional i personal, contra la pandèmia”. Per la seva part, l’encara ministre ha volgut donar les gràcies a l’equip que l’ha acompanyat tots aquests mesos, així com  a tota la ciutadania, per la seva “lluita col·lectiva” contra el virus.

Font assumirà el ministeri de Salut a finals de març, per seguir impulsant projectes en marxa com  el Pla Integral de Salut Mental i Addicions, la consolidació de la via preferent i la recepta electrònica.

Més info aquí.

Recupera la roda de premsa sobre l’anunci de Benazet aquí.

Etiquetes: Govern, Notícies

Articles relacionats

Accés lliure als camins i itineraris d’interès que discorrin per estacions de muntanya
Espot defensa la competitivitat fiscal i la diversificació econòmica d’Andorra