Política de privacitat

Protecció de dades personals

S’informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat de conformitat amb les disposicions de la llei 15/2003, qualificada de protecció de dades personals

 

Recollida de dades estadístiques

Únicament, amb la finalitat d’oferir  un millor servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar el seu ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l’activitat i freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.
En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l‘usuari ni s’enregistren les seves adreces IP.
Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

 

Política d’ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

– Democràtes per Andorra no és responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs.
– Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès.

Demòcrates per Andorra
Passatge Antònia Font Caminal núm.1
Ed. Prat de les Oques
Despatx 403 Escaldes-Engordany AD700.
+376 805 777
secretaria@democrates.ad