Notícies

Demòcrates per Andorra ratifica per assentiment la totalitat de les candidatures que concorreran a les eleccions

25/02/2019 Un equip de persones en el que conflueixen la solidesa de trajectòries consolidades amb la continuïtat dels actius d’aquesta darrera legislatura i noves cares que aporten els perfils necessaris per assumir el repte del nou projecte de Demòcrates per Andorra. Tots ells, han estat ratificats per assentiment per part dels militants de la formació que aquest vespre ha celebrat el congrés extraordinari convocat amb aquest objectiu, la vigília de la presentació oficial de les candidatures.El Centre de Congressos d’Ordino ha estat l’escenari triat perquè el candidat a cap de Govern, Xavier Espot, s’envoltés per primera vegada de l’equip d’homes i dones amb els quals aspira a revalidar la majoria parlamentària que li permeti formar govern i tirar endavant amb el projecte reformista que té l’objectiu de fer un pas més en l’horitzó de progrés d’Andorra: a través de reformes assenyades i equilibrades a l’entorn d’un projecte que, tal com va avançar durant la seva presentació pública, compti amb les persones.El candidat demòcrata ha aprofitat per reiterar la voluntat i necessitat de fer una campanya en positiu ‘rebutjant fronts en contra de res ni de ningú’ i ha demanat als candidats i persones que donen suport al projecte, a fer d’aquesta una campanya participativa ‘que animi la gent a implicar-se i a fer la seva aportació al país’.

Xavier Espot ha tingut paraules d’agraïment per a tots aquells que han acceptat formar part del projecte i també ‘per a aquells que han sabut fer un pas al costat’, fent una referència explícita al comitè parroquial de la Massana que ‘ha entès que aquest cop calia buscar una llista que fes un ampli consens i que contribuís a l’estabilitat política’. El candidat de Demòcrates per Andorra ha apel·lat a treballar en equip i sense fissures, d’ara endavant.

El congrés ha comptat també amb les intervencions de Vicky Grau, que s’estrena en política fent tàndem amb el ministre de Salut en funcions, Carles Álvarez, a la territorial de Sant Julià. També s’ha adreçat al públic congregat a Ordino l’exconseller general, Justo Ruiz, que repeteix al sisè lloc de la llista nacional. Ambdós han insistit en la necessitat de treballar, des de la il·lusió i l’entrega a la ciutadania, en un projecte sòlid i necessari per afrontar els reptes que té el país.

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

El cap de Govern dissol el Consell General i convoca les eleccions generals per al 7 d’abril
Els candidats i les candidates de Demòcrates per Andorra: llista nacional