Grup Parlamentari DemòcrataNotícies

El Grup Parlamentari Demòcrata inicia una ronda de contactes amb les entitats

En la seva reunió setmanal, el Grup Parlamentari Demòcrata ha decidit iniciar una ronda de contactes amb les entitats dels diferents àmbits –cultural, esportiu, social, sanitari, ambiental i econòmic- per tal de donar continuïtat a les relacions establertes tant a la darrera campanya electoral com a les anteriors legislatures. D’aquesta manera, i en funció de les comissions legislatives a les quals estiguin adscrits, els consellers generals es reuniran amb els responsables de les diverses federacions i associacions que hi ha al país.

De la mateixa manera que durant la campanya es van recollir les inquietuds i les reivindicacions de les entitats, algunes de les quals ja eren conegudes pels contactes que hi havia hagut amb anterioritat, el Grup Parlamentari Demòcrata té molt clar que a partir d’ara cal mantenir-hi una relació que sigui duradora i constant. En una primera fase, els consellers i les conselleres generals es posaran a disposició de les entitats i, a partir d’aquí, es farà un seguiment dels diferents temes al llarg de la legislatura.

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies

Articles relacionats

El Grup Parlamentari Demòcrata presenta els membres de la Comissió Permanent, les delegacions internacionals i les comissions legislatives
Demòcrates dedica la segona edició de la Jornada Martí Salvans a la Participació Ciutadana