NotíciesXavier Espot

ESADE distingeix Xavier Espot per la seva trajectòria política

La institució catalana ESADE ha concedit al cap de Govern i president de Demòcrates, Xavier Espot, un dels Premis ‘Aptissimi 2019’, per la seva “vocació de servei públic en els diferents càrrecs que ha exercit”. ESADE reconeix la trajectòria política d’Espot, que va començar a l’Administració de Justícia, passant pel seu càrrec de ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, fins a la seva condició de cap de Govern des del maig passat.

Espot, que és llicenciat i màster en Dret per ESADE, ha estat guardonat concretament amb el premi ‘Insignes Alumni’. Per al jurat, Espot, representa “els valors de l’esforç, la professionalitat i el treball els quals, entre d’altres, defineixen els objectius d’ESADE”.

Per al jurat, Espot, representa “els valors de l’esforç, la professionalitat i el treball els quals, entre d’altres, defineixen els objectius d’ESADE

Aquests premis, que ja compten amb 12 edicions, constitueixen un reconeixement a la trajectòria i a l’excel·lència professional en l’àmbit del dret dels negocis, en els seus vessants professional, acadèmic, d’assessorament i d’assessoria d’empresa.

Juntament amb Espot, el Club Dret ESADE Alumni ha guardonat amb els Premis ‘Aptissimi’ l’advocat Miquel Roca Junyent per la seva llarga i completa trajectòria professional; el professor de la Freie Universität Berlin Christian Armbrüster per la seva contribució acadèmica com a especialista en el camp del dret; l’assessoria jurídica d’Aena per la transformació integral viscuda els darrers anys; i la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) per la seva contribució al sector i la seva posició de prestigi.

Juntament amb Espot, el Club Dret ESADE Alumni ha guardonat amb els Premis ‘Aptissimi’ l’advocat Miquel Roca Junyent, el professor Christian Armbrüster, AENA i la CNMV

La cerimònia dels Premis ‘Aptissimi’ té lloc aquest dijous al Museu Marítim de Barcelona i es converteix en un punt de trobada anual del sector de l’advocacia a l’Estat veí, amb prop de 300 representants dels principals despatxos d’advocats i assessories jurídiques d’empreses, i també membres de les administracions relacionats amb el món del dret, com ara registradors, magistrats o advocats de l’Estat, a més de professionals rellevants d’altres sectors del dret.

Etiquetes: Notícies, Xavier Espot

Articles relacionats

L’Executiva de Demòcrates avança en la definició de les llistes per a les comunals
David Montané jura el càrrec de conseller general Demòcrata