Maica-Nin-DEMOCRATES-ANDORRA

MAIKA NIN SANS

Consellera Menor del comú d’Andorra la Vella

Vaig néixer a Andorra la Vella el 13 de maig del 1979.

Sóc diplomada en Gestió i Administració Pública per la UPF, on també hi vaig fer un postgrau en auditoria. Tinc estudis en doctorat, el diploma d’estudis avançats (DEA) en Dret Internacional Públic, un màster en relacions internacionals i sóc llicenciada en Ciències Polítiques i de l’administració per la UB. També vaig fer un Erasmus a Bèlgica.

En els darrers anys he escrit diverses publicacions de temàtica comptable i de sistema tributari andorrà. El 2014 vaig fundar la meva pròpia empresa, A.A.A Partenariat Fiscal i Conselleria Empresarial, SL especialitzada en auditoria, assessorament i fiscalitat, després d’haver desenvolupat la meva carrera professional en una firma d’auditoria a Andorra.

El meu bagatge polític es remunta al 1998. Durant aquests anys he estat vinculada en la política andorrana, fins que al 2012 i en l’actualitat exerceixo el meu primer càrrec públic com a Consellera de Finances, comptabilitat, administració i noves tecnologies al Comú d’Andorra la Vella. Haver pogut tenir aquesta experiència ha estat tot un honor, perquè he pogut treballar per la parròquia i ho he pogut fer tenint un equip humà molt vinculat en aquests departaments del Comú.

Si em busqueu a les xarxes em trobareu a Facebook i a LinkedIn.