Grup Parlamentari DemòcrataNotícies

La implicació ciutadana, clau per assolir les millors dades sanitàries en mesos

Els grups parlamentaris de la majoria (Demòcrates, Liberals i Ciutadans Compromesos) han agraït públicament els “esforços i la implicació” de la ciutadania d’Andorra en el compliment de les diferents mesures sanitàries establertes des de fa més d’un any per controlar l’expansió del virus i frenar la pandèmia. El comportament de la població ha estat “exemplar”, “essencial” en la reducció dràstica dels casos actius de les darreres setmanes i en aconseguir, per primera vegada des de l’estiu passat, que no hi hagi cap pacient ingressat per Covid-19 a l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, ni a la planta Covid habilitada al Cedre.

Així mateix, el fet que les ciutadanes i ciutadans hagin confiat en la campanya de vacunació impulsada pel Govern, ha permès també que aquest dijous s’hagi superat la barrera del 50% de la població vacunable amb almenys una primera dosi posada. Aquestes dades creixeran notablement els propers dies, ja que s’inicia l’administració del vaccí a la franja d’edat més jove, entre els 16 i els 30 anys.

Precisament, des de la coalició s’ha remarcat la indispensable tasca que estan duent a terme el SAAS, Protecció Civil, la Creu Roja, voluntaris i altres entitats perquè la logística de la campanya de vacunació estigui sent exemplar. Sense elles, no s’haurien pogut dur a terme la campanya de vacunació que ja compta amb més de 46.000 dosis inoculades.

Remarquem la tasca de la Creu Roja, Protecció Civil, SAAS i altres entitats, que han permès superar la barrera del 50% de la població vacunada

En aquest sentit, Mònica Bonell, presidenta suplent del Grup Parlamentari Demòcrata, ha subratllat que “és una bona notícia que més del 50% de la població ja tingui, com a mínim, una dosi de la vacuna, i un 20% amb les dues”. Bonell ha animat “a tots els qui encara no s’han apuntat per vacunar-se que ho facin, perquè aquesta és la solució per sortir d’aquesta crisi sanitària”. 

 

 

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies

Articles relacionats

El Consell General faculta el Govern a prorrogar 30 dies més les mesures per protegir la salut de la població
Acord unànime per unes noves polítiques de joventut