Grup Parlamentari DemòcrataNotícies

Meritxell Alcobé, Salomó Benchluch, Pere Marsenyach, Gemma Riba i Sílvia Riva juren com a consellers generals

Casa de la Vall ha acollit aquest dijous al migdia l’acte de jurament de set nous consellers i conselleres generals, entre els quals els Demòcrates Meritxell Alcobé, Pere Marsenyach, Sílvia Riva, Salomó Benchluch  i Gemma Riba. La presa de possessió dels nous càrrecs  és fruit dels moviments dels ja exconsellers Xavier Espot, Guillem Casal, Jordi Torres, Trini Marín i Alain Cabanes, que han passat a exercir càrrecs al Govern. D’aquesta manera Alcobé, Marsenyach, Benchluch Riba i Riva passen a integrar-se al Grup Parlamentari Demòcrata.

 
 
 

Amb la possessió del càrrec dels nous consellers d’aquest dijous (a banda dels Demòcrates també han jurat Manuel Linares, de Ciutadans Compromesos i Víctor Pintos, que serà no adscrit), queda definida la composició parlamentària d’aquesta IX legislatura constitucional.

Durant la sessió també s’han aprovat de manera unànime les composicions de les delegacions davant d’organismes internacionals del Consell General. Així, Meritxell López serà membre titular de l’Assemblea Parlamentària de l’Organització per a la Seguretat i Cooperació a Europa (OSCE),  i Berna Coma encapçalarà la delegació del Consell d’Europa, mentre que Salomó Benchluch serà membre suplent.

Finalment, també ha quedat definida la Comissió Permanent, que tindrà representació Demòcrata amb Carol Puig, Berna Coma i Meritxell Alcobé.

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies

Articles relacionats

Una cinquantena de militants i simpatitzants s’informen sobre l’acord d’associació amb la UE
El Grup Parlamentari Demòcrata presidirà quatre Comissions Legislatives