MARC-BALLESTA-DEMOCRATES-ANDORRA

MARC BALLESTÀ

Secretari de comunicació del Comité Executiu

Va néixer a La Seu d’Urgell al novembre del 1978.

És Enginyer Superior en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i té un Executive MBA (EADA). Ha treballat a Andorra Telecom, on ha ocupat diversos llocs de responsabilitat com enginyer de suport i responsable de Serveis de dades i com analista de negocis d’Andorra Telecom.

Sense cap militància política prèvia va trobar en DA el conjunt de persones i idees que creia convenients pel país. Ha estat membre de la secció jove demòcrata, i forma part de la comissió institucional, de la comissió d’economia i a la comissió de comunicació de Demòcrates per Andorra. A més, és membre de l’executiva de DA i de l’executiva del comitè parroquial d’Andorra la Vella.

Creu que l’acord d’associació amb la Unió Europea es un projecte iniciat la darrera legislatura que s’ha de continuar impulsant per no caure en l’aïllament dins d’un món on cada cop més globalitzat.

Com a aficions té la lectura, l’esport, la muntanya, anar a collir bolets i ser actiu a les xarxes socials en especial Twitter. Pic de Carroi, el casc antic de Santa Coloma, el casc antic d’Andorra la Vella i la Casa de la Vall, són els seus lloc preferits de la parròquia.