Articles d'opinió

Descobrint el Xavi

26/10/2018 Amb aquest article, crec que trencaré els esquemes dels meus lectors, ja que per una vegada, i que no serveixi de precedent, en lloc de fer una anàlisi crítica de la política o del nostre entorn, tractaré de donar llum als meus pensaments envers una persona que està ocupant portades últimament.

Com ja us haureu imaginat, no parlaré ni de Grandvalira ni dels lloguers, sinó del nou candidat de Demòcrates per Andorra. I avanço que només puc parlar d’ell des de la meva experiència i del que la gent me n’ha comentat. Sóc conscient que el coneixement de les persones va molt més enllà de les trobades puntuals.

Permeteu-me que m’agafi la llibertat de presentar-lo com a persona i no com a ministre o com a candidat, perquè és l’única forma que conec per descriure’l tal com jo l’he conegut.

Accedeix a la publicació

Etiquetes: Articles d'opinió

Articles relacionats

La visibilitat del llaç rosa
Benvinguts a Andorra