Grup Parlamentari DemòcrataNotíciesPartit

Dones polítiques, dones treballadores, dones Demòcrates

El 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, és una jornada per reivindicar drets i el paper rellevant que les dones tenen a la societat, cultura, economia i a totes les esferes del nostre dia a dia. Evidentment també en la política. I en la política de Demòcrates. La nostra essència està configurada per moltes dones actives, valentes i treballadores que, amb la seva tasca i mèrits, ens han fet créixer com a partit, com a grup parlamentari i també com a majoria en l’actual coalició del Govern. De fet som davant del primer Executiu paritari de la història del país.

Per homenatjar-les, per mostrar a afiliats, simpatitzants i població en general com és el seu dia a dia, hem preparat aquest petit document visual.

L’endemà, 9 de març, el Govern va celebrar un minut de reflexió. Tal com va subratllar el mateix cap de Govern i president de Demòcrates, Xavier Espot, encara queda molt camí per recórrer però l’empoderament de les dones esdevé a poc a poc una realitat. En aquesta direcció, va instar a seguir avançant per eradicar les desigualtats persistents, sobretot des de l’educació i la prevenció. Hi van assistir membres del Govern, treballadors de l’Administració i integrants del Grup Parlamentari Demòcrata.

 

Minut de reflexió dia de la Dona

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies, Partit

Articles relacionats

Posem fi a la distinció entre unions civils i casaments
S’intensifiquen les mesures preventives per a la contenció del COVID-19