Notícies

Demòcrates per Andorra se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Dona

08/03/2018 Les dones i homes de Demòcrates per Andorra se sumen a la commemoració del Dia Internacional de la Dona que les Nacions Unides dediquen enguany als drets de les dones al món rural amb la finalitat de fomentar polítiques de conscienciació i d’acció que garanteixin la seva inclusió al desenvolupament.

Des de Demòcrates per Andorra refermem el compromís amb el treball rigorós de les dones i homes que tenen la responsabilitat de govern per garantir els paràmetres d’igualtat que necessita una societat justa i solidària i que s’ha vist reflectit en els notables avenços que el país ha experimentat a través de les polítiques implementades des de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior i del treball legislatiu que se’n deriva.

Som conscients que la igualtat entre les persones és un objectiu col·lectiu prioritari que requereix d’un esforç continuat per tal de combatre totes aquells elements i situacions que generen injustícia i desigualtat a dia d’avui. En aquest sentit, reiterem la voluntat de vetllar, com a organització política amb responsabilitats de govern, perquè l’acció política a favor de la igualtat sigui prioritària en totes les àrees: la salut, el benestar, el món laboral, la cultura i l’educació- i es tradueixi en mesures efectives com les que ja s’han anat realitzant en l’àmbit de la violència de gènere.

Apostem per la implementació de tots aquells aspectes recollits al Llibre blanc de la igualtat i el desenvolupament del marc legislatiu que permeti combatre les situacions de desigualtat que ningú desitja en el marc dels preceptes constitucionals i del model d’estat que preveu la Carta Magna.

Finalment, donem suport a totes aquelles accions i iniciatives que treballin en la línia d’avançar plegats cap a la societat igualitària i justa que totes i totes desitgem i ens posem a la seva disposició per tal de canalitzar-les a les instàncies pertinents per a la seva anàlisi i implementació en el marc d’un debat sobre els drets socials, culturals, econòmics i laborals de les persones.

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

Demòcrates per Andorra valora positivament la sentència de la Batllia en relació a la declaració d’interès nacional de la plataforma esquiable de Soldeu
El grup parlamentari Demòcrata traslladarà al treball en comissió del Consell General els avenços assolits durant la negociació de la Llei de la Funció Pública