NotíciesPartit

Eduard Tomàs, nou president del Comitè Parroquial d’Andorra la Vella

1 comentari

El Comitè parroquial d’Andorra la Vella de Demòcrates es va reunir dimecres al vespre, amb la renovació dels càrrecs directius com a punt principal de l’ordre del dia. Així, es va acordar que Eduard Tomàs, militant del partit, agafi el relleu de Jordi Cinca com a president del Comitè de la capital. L’acompanyarà, en el càrrec de secretari, Eduard Muñoz, en substitució de Marc Ballestà.

La resta de càrrecs han quedat distribuïts de la següent manera: Sílvia Riva i Noèlia Lucena seran les representants del Comitè parroquial a l’Executiva del partit, mentre que Alain Cabanes serà suplent.

Tomàs ha assegurat que tant ell com Muñoz assumeixen els càrrecs amb molta “il·lusió, humilitat i responsabilitat”, i ha volgut agrair la tasca realitzada per Cinca i Ballestà, que seran “un referent pel que fa a la seva capacitat de lideratge i perspicàcia política”. Finalment, també ha volgut destacar la implicació de tots els integrants del Comitè, per “enriquir l’acció parroquial a Andorra la Vella i enfortir el projecte polític” de Demòcrates.

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

Bonell defensa al Consell d’Europa l’abastiment d’ajuda humanitària a la població que està a Ucraïna i als refugiats
La coalició entra una pregunta perquè el Govern detalli els concursos d’assessorament lingüístic