Notícies

El grup parlamentari Demòcrata avala les mesures anunciades pel Govern com a mostra clara del seu compromís amb la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes del país

09/1/2019 El grup parlamentari Demòcrata dona ple suport al conjunt de mesures anunciades aquest dimarts pel Govern amb la finalitat de millorar el poder adquisitiu dels ciutadans i ciutadanes. Es tracta d’accions que fan un pas més en el conjunt de polítiques públiques que l’executiu, amb la col·laboració i suport de la majoria demòcrata al Consell General, ha desenvolupat per tal d’assegurar el creixement econòmic i la millora de la qualitat de vida de la ciutadania.

Aquest nou pas ha estat possible gràcies a l’esforç col·lectiu realitzat durant els darrers anys per poder culminar el conjunt de reformes estructurals i de calat que han incidit directament en la millora de la majoria dels indicadors econòmics i han assentat les bases d’un sistema econòmic sòlid, competitiu i sostenible, alhora que han possibilitat l’assoliment d’un entorn d’estabilitat pressupostària que ara ha permès al Govern adoptar mesures que tindran un major impacte en les economies familiars.

Aquest conjunt de mesures són un reforç al conjunt de polítiques que s’han anat implementant durant aquesta legislatura i que, en el cas de la problemàtica dels lloguers, suposa una mesura transitòria a l’espera que el conjunt de mesures impulsades ara pel Govern, i que en breu seran aprovades, tinguin impacte i ajudin a la seva moderació.

El grup parlamentari Demòcrata és conscient que assolir l’objectiu de recuperació del creixement econòmic a anterior a la greu crisi que acabem de deixar enrere requerirà continuar implementant mesures en la línia de les que s’acaben d’adoptar i, en aquest sentit, Demòcrates per Andorra presentarà un programa ambiciós i adaptat a les necessitats reals del país, de cara a les properes eleccions.

Aquestes mesures són la mostra més clara del compromís amb un model de país competitiu, transparent i solidari que aposta per la inclusió social i vetlla per garantir les oportunitats de realització personal i professional dels seus ciutadans i ciutadanes. Aquest compromís inclou l’escolta activa, com hem fet sempre, de les angoixes i reivindicacions que planteja la societat i que s’han visualitzat amb protestes al carrer que han fet palès el malestar d’una part important de la mateixa.

En aquest sentit, el grup parlamentari Demòcrata reitera la voluntat de seguir esdevenint, en tant que representats públics al servei de la societat, un interlocutor actiu amb la finalitat de poder traslladar les peticions de la ciutadania a les instàncies pertinents.

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

Xavier Espot presenta un projecte reformista per a una Andorra inclusiva, sostenible i oberta al món
L’executiva de DA reuneix els càrrecs electes per definir els eixos de la cursa electoral de cara al pròxim 7 d’abril