Notícies

Presentades les sis candidatures parroquials i la llista nacional de Demòcrates per Andorra a les EG2019

26/02/2019 Els equips de les candidatures amb les quals Demòcrates per Andorra concorrerà a les eleccions generals del pròxim 7 d’abril han presentat oficialment les llistes a les circumscripcions parroquials i nacional davant les administracions comunal i general. El tràmit s’ha desenvolupat amb normalitat i han permès formalitzar-les en temps i forma.

A Canillo, les candidates de DA+Independents, Meritxell Palmitjavila i Mònica Bonell, han acompanyat Francesc Camp i Xavier Jordana, que han estat els encarregats de presentar formalment la candidatura. A Sant Julià de Lòria han estat les conselleres de comú Paquí Barbero i Meritxell Teruel les que han entregat la documentació de la candidatura, també de DA+Independents, que encapçalen Carles Àlvarez i Vicky Grau al comú lauredià.

Els presentadors de la candidatura d’UP+DA, a la parroquial d’Encamp, han estat l’excònsol Jordi Mas i Ramon Jordana, que han acudit al comú acompanyats també dels caps de cartell, Maria Martisella i Jordi Torres. Simultàniament, Joan Naudí i Toni Fillet entregaven el full amb la candidatura d’ACO+DA liderada per Joan Martínez Benazet i Sandra Codina.

A Andorra la Vella, Sílvia Riva i Meri Verdú han estat les encarregades de formalitzar la presentació acompanyades dels dos caps de cartell de DA+Independents, Enric Tarrado i Marc Pons, juntament amb el candidat a cap de Govern, Xavier Espot, i del president del comitè parroquial a la capital, Jordi Cinca. Paral·lelament, Silvia Calvó i Javier Giménez han estat testimonis de la presentació de la seva candidatura a la circumscripció parroquial d’Escaldes-Engordany, a càrrec de Miquel Aleix i Maria Carme Besolí.

Les cònsols d’Andorra la Vella i d’Escaldes-Engordany, Conxita Marsol i Trini Marín, han estat les encarregades de presentar la candidatura nacional que encapçala Xavier Espot a la secretaria general del Govern. Ho han fet acompanyades pel candidat i pel president de Demòcrates per Andorra, Eric Jover.

Des de Demòcrates per Andorra, Conxita Marsol ha expressat la il·lusió i les ganes de treballar amb que s’afronta una campanya que preveu intensa però que permetrà confrontar idees i propostes que permetran explicar els models que cada formació vol per al país. Per a Marsol, el conjunt de candidatures de DA, són candidatures amb opcions de guanyar.

 

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

Els candidats i les candidates de Demòcrates per Andorra: llistes parroquials
Demòcrates ampliarà l’abast dels pressupostos participatius a Educació, Cultura i Medi Ambient