NotíciesSense categoria

Ens passem al bàsquet per una tarda: partit ‘Champions for Unicef’

Dilluns passat membres del Govern, consellers comunals i cònsols Demòcrates es van vestir de curt per una causa solidària. En el marc de la iniciativa ‘Champions for Unicef’, el MoraBanc Andorra, el comú d’Escaldes-Engordany i lONG van celebrar un partit de bàsquet benèfic a favor d’infants amb discapacitat que viuen al Bhutan, i que passen moltes dificultats. La cita va ser al pavelló del Prat Gran i, tot i que el format era un partit convencional de bàsquet, el menys important eren les cistelles. Tocava contribuir econòmicament a la causa i, de retruc, passar una bona estona.

 

A l’esdeveniment hi va assistir, per part de Demòcrates, el secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, el conseller també encampadà Xavier Fernández i el conseller escaldenc Jordi Vilanova. Tots van demostrar, a la seva manera, tenir habilitats amb la pilota i davant la cistella.

Justo Ruiz Unicef

Laura Mas Champions for Unicef

Jordi Vilanova Champions for Unicef

Xavier Fernández Champions for Unicef

És la sisena edició d’un partit que no ens volem perdre i que seguirem fomentant.

Laura Mas Champions for Unicef

Xavi Fernández Justo Ruiz

L’anomenat partit ‘Vintage’ va ser el preludi d’un segon partit -aquest amb una mica més de qualitat- entre jugadors del primer equip del MoraBanc i persones rellevants de la vida social, cultural i esportiva del país.

Etiquetes: Notícies, Sense categoria

Articles relacionats

Calvó explica al Consell General les millores que aporta la nova etiqueta energètica
Reunió informativa per tractar la situació de la branca de jubilació de la CASS i l’entrada a l’FMI