NotíciesPartit

Inaugurada la 42a edició de la Fira d’Andorra la Vella

Ja està inaugurada i en ple funcionament la 42a edició de la Fira d’Andorra la Vella. Un espai per al retrobament, ara més que mai, necessari. La inauguració s’ha fet aquest divendres al matí i ha anat a càrrec de la cònsol major de la capital, Conxita Marsol, el cònsol menor David Astrié, la subsíndical general Meritxell Palmitjavila, el cap de Govern, Xavier Espot, i la consellera de Desenvolupament Estratègic i Comercial i de Projectes Participatius Meritxell López Guitart. A banda, l’acte d’inauguració ha comptat també amb la presència de ministres i cònsols taronges.

En total, la Fira compta amb 10.000 metres quadrats de superfície (s’han potenciat especialment els espais exteriors), i 150 expositors de tota tipologia i que representen l’esperit comercial del país, així com el seu teixit associatiu i cultural.

Des de Demòcrates volem agrair la implicació i participació de cadascun dels estands i firaries, del més gran al més petit, que fan possible aquest esdeveniment de país. Ells són els grans protagonistes, l’ànima d’aquesta Fira d’Andorra la Vella.

Bona Fira a totes i tots! Teniu tres dies per gaudir-la!

Consulta aquí tots els detalls de la Fira.

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

Sense resultats
Aprovada la llei que topalla les comissions de les targetes per afavorir la competitivitat dels comerciants
Mònica Bonell participa a Atenes a la Conferència de presidentes i presidents de Parlament del Consell d’Europa