Consell GeneralGrup Parlamentari DemòcrataNotícies

Jordi Jordana i Maria Martisella encapçalaran el Grup Parlamentari Demòcrata

Demòcrates presentarà al Consell General la candidatura de Jordi Jordana Rossell i de Maria Martisella González com a president i presidenta suplent respectivament, del Grup Parlamentari Demòcrata per a la legislatura 2023-2027. Jordi Jordana va concórrer a les Eleccions Generals del passat 2 d’abril com a número 2 de la llista territorial de Demòcrates+Independents de Canillo, mentre que Maria Martisella ocupava la mateixa posició en la llista territorial d’UP+DA d’Encamp. Ambdós candidats van resultar vencedors a les seves respectives circumscripcions. 

La candidatura de Martisella i de Jordana serà presentada els propers dies un cop ja s’hagi constituït la nova Sindicatura, juntament amb la composició de les conselleres i consellers generals que configuraran el Grup Parlamentari Demòcrata.

Aquesta nova Sindicatura serà efectiva amb la celebració de la Sessió Constitutiva del Consell General d’aquest dimecres, a partir de les 12 hores. En aquesta, Demòcrates ha presentat la candidatura de Carles Enseñat per a Síndic General, acompanyat de Sandra Codina en el càrrec de Subsíndica. També la de Carol Puig com a Secretària de la Sindicatura.

Etiquetes: Consell General, Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies

Articles relacionats

Serra: “La victòria i la majoria absoluta clara a les eleccions no ens portarà a l’autocomplaença”
Tret de sortida de la IX legislatura amb l’elecció de Carles Enseñat com a Síndic General