Notícies

L’executiva de Demòcrates per Andorra valora molt positivament les trobades del candidat Xavier Espot amb els comitès parroquials

05/12/2018 L’executiva de Demòcrates per Andorra ha valorat de forma molt positiva la roda de trobades que el candidat Xavier Espot ha mantingut durant el passat mes de novembre amb els set comitès parroquials així com amb la secció jove del partit, amb l’objectiu d’exposar el plantejament del projecte demòcrata que vol impulsar de cara al futur.

Més de 400 persones han pres contacte directe amb el candidat de DA i han pogut plantejar propostes concretes per incorporar al gruix del treball que s’està desenvolupant per definir les línies programàtiques amb que concorreran a les eleccions. Un treball que s’està fent, en paral·lel, des de les comissions de treball del partit amb les quals també es trobarà el candidat.

El secretari general, Esteve Vidal, ha assegurat que la figura de Xavi Espot serà el factor clau per eixamplar la base demòcrata, tant pel seu tarannà personal, com per la coherència d’un discurs sòlid, clar i humil, que escolta les necessitats de les persones.

L’ordre del dia de l’executiva d’aquest mes de novembre ha repassat l’agenda del Govern, amb el repàs dels principals projectes desenvolupats durant les darreres setmanes. La ministra de Funció Pública, Eva Descarrega, ha donat compte dels resultats de la primera reunió de la Taula d’Habitatge i de l’esforç que s’està realitzat per recollir  dades objectives que permetin fer una diagnosi fidel de la situació de l’habitatge de lloguer.

Per part del Grup Parlamentari Demòcrata, el conseller general Marc Ballestà, ha explicat la importància del debat que tindrà lloc aquest dijous al Consell amb un ordre del dia que preveu tot el paquet de lleis laborals així com el Projecte de llei de seguretat pública lleis cabdals del programa amb el que els Demòcrates van concórrer a les passades eleccions.

Finalment, també s’ha repassat el contingut de la darrera reunió de cònsols durant la qual els comuns han acordat col·laborar en la campanya de seguretat viària impulsada per l’ACA.

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

Acte públic de presentació del candidat de Demòcrates per Andorra a les eleccions generals del 2019
Les lleis laborals obtenen el suport majoritari del Consell General i posen en marxa la modernització i homologació dels drets sociolaborals a Andorra