Grup Parlamentari DemòcrataNotícies

Creu Roja, Bomosa, AUFARE: Seguim amb les reunions en el marc de la Covid-19

El Grup Parlamentari Demòcrata continua amb la ronda de trobades amb col·lectius, associacions, col·legis professionals i altres entitats del país per conèixer com han viscut aquesta crisi sanitària i treballar conjuntament en la recuperació social i econòmica del país. Dimecres, les conselleres generals Mònica Bonell, Sandra Codina, Berna Coma i Núria Rossell es van trobar amb el president de la Creu Roja Andorrana, Jordi Fernàndez. L’entitat ha estat cabdal en la gestió de la crisi, especialment pel que fa a la logística amb els prop de 2.000 voluntaris que han treballat desinteressadament ajudant a malalts, persones grans, als Stop Labs…

Ho explica Codina en aquest vídeo:

També dimecres, el Grup Parlamentari es fa reunir amb amb l’Associació d’Usuaris, Familiars i Representants Legals de la Fundació Nostra Senyora de Meritxell (AUFARE), que van exposar la necessitat d’adaptar les mesures de prevenció i control per la propagació del virus a les circumstàncies concretes dels usuaris dels centres que tutela la Fundació.

Finalment, aquest dijous Bonell, Rossell, Codina i Coma es van desplaçar fins a les noves instal·lacions de Coworking (Hive Five) de Bomosa, a Andorra la Vella. Les conselleres van poder veure en primera persona com funciona aquest pol per a emprenedors i empresaris que ha de servir també per captar i sumar talent en benefici d’Andorra. De fet, i així els ho van explicar el director general de Bomosa, Manel García, i el director de Bomosa Fundació, Albert Batalla, l’entitat que té en marxa diversos projectes relacionats amb la innovació, la nutrició, la sostenibilitat, el medi ambient, la solidaritat i l’economia circular entre d’altres, que reverteixen directament en el país.

 

 

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies

Articles relacionats

Reunions amb associacions i sindicats per escoltar els seus neguits i treballar propostes per la Covid-19
La sostenibilitat, el benestar social i la dinamització econòmica, pilars essencials per la coalició i que recull l’H23