Grup Parlamentari DemòcrataNotícies

Reunions amb associacions i sindicats per escoltar els seus neguits i treballar propostes per la Covid-19

1 comentari

El Grup Parlamentari Demòcrata ha contactat aquesta setmana amb les associacions, col·legis professionals, sindicats i col·lectius del país per posar-se a la seva disposició i iniciar una ronda de reunions en el marc de la crisi de la Covid-19. La voluntat és conèixer de primera mà com han viscut els darrers mesos de crisi sanitària i com han treballat per tirar endavant els seus col·lectius. A la vegada, la voluntat és escoltar i treballar propostes de millora que puguin aportar en l’objectiu comú de deixar enrere l’actual situació de crisi.

Aquestes reunions reprenen les que s’han mantingut el darrer any, des de l’inici de la legislatura, però estaran més focalitzades en la Covid-19, i en tractar aspectes com les diferents lleis que s’han aprovat els darrers mesos al Consell General per ajudar la població i el teixit econòmic. A la vegada, les trobades també serviran perquè els consellers generals puguin explicar el nou full de ruta per a la legislatura en curs, que el Govern ha elaborat tenint en compte les repercussions que la crisi de la Covid-19 ha causat al país.

“Sempre hem dit que la participació d’entitats, associacions i sindicats és cabdal per aprovar els millors textos legislatius en benefici de la població”, i aquesta consideració “pren encara més força en la situació actual”, ha exposat la presidenta suplent del Grup Demòcrata, Mònica Bonell.

Sempre hem dit que la participació d’entitats, associacions i sindicats és cabdal per aprovar els millors textos legislatius en benefici de la població”, ha defensat Bonell

Ja les darreres setmanes han tingut lloc les primeres reunions d’aquesta nova ronda de contactes, concretament amb l’Associació de Discapacitats Visuals i Auditius d’Andorra, i amb la Federació d’Associacions de la Gent Gran.

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies

Articles relacionats

La ciutadania puntua amb un 7,8 la gestió la crisi de la Covid-19 i eleva la nota a Xavier Espot fins al 7,5
Creu Roja, Bomosa, AUFARE: Seguim amb les reunions en el marc de la Covid-19