Acord de GovernNotícies

Demòcrates analitza el mecanisme de coordinació amb els partits signants de l’acord de Govern per tal de posar-lo en marxa

Demòcrates ha abordat aquest dimecres les possibles vies per tal de determinar un mecanisme de coordinació que permeti activar el ‘comitè tripartit’ de reunió de les executives que preveu l’Acord de govern signat el maig passat amb Liberals d’Andorra i Ciutadans Compromesos. El document estableix una periodicitat mínima de tres mesos per a la realització d’aquestes trobades.

Aquest ha estat un dels principals punts de l’ordre del dia que el secretari general, Jaume Serra, ha posat damunt la taula per tal de donar compliment al punt de l’acord a tres bandes que afecta directament el partit. L’objectiu és trobar una fórmula àgil i eficient que permeti contribuir al bon funcionament de l’acord a nivell legislatiu i executiu.

La d’aquest dimecres ha estat la primera reunió de l’executiva sorgida del Congrés Ordinari del passat mes de juny, encapçalada pel cap de Govern, Xavier Espot. La reunió ha servit perquè els representants del Consell General i del Govern traslladessin els eixos de l’activitat que desenvoluparan durant els pròxims mesos.

Tanmateix, l’executiva ha valorat de forma molt positiva la decisió presa pel comitè parroquial d’Andorra la Vella en relació al nomenament de Conxita Marsol com a cap de cartell dels Demòcrates a la capital. Sobre l’escenari de les eleccions comunals, l’executiva també ha reiterat la voluntat de respectar escrupolosament les decisions preses per cada un dels comitès parroquials a l’hora de nomenar el seu candidat o candidata.

Finalment, el comitè executiu també ha començat a donar forma a les comissions internes del partit per tal que comencin a treballar el més aviat possible i abordin els principals temes de debat que posteriorment puguin traslladar-se a l’acció política, ja sigui a través de l’acció comunal, legislativa o al Govern.

Etiquetes: Acord de Govern, Notícies

Articles relacionats

El Grup Parlamentari Demòcrata vol promoure la participació de les entitats en el treball dels textos legislatius
Reunió amb el secretari d’Estat d’Afers Europeus