Notícies

Demòcrates es reuneix amb Terceravia per valorar l’escenari postelectoral

Demòcrates s’ha reunit aquesta tarda amb Terceravia per valorar l’escenari postelectoral i per parlar de les possibilitats de suport de cara a la investidura i la governabilitat durant la pròxima legislatura. El cap de llista de la formació, Xavier Espot, i la número dos de la llista nacional, Roser Suñé, han rebut a la seu de Demòcrates el cap de llista de Terceravia, Josep Pintat; el número 2 de la candidatura nacional, Joan Carles Camp; i els candidats 1 i 2 de la llista territorial de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Carine Montaner.

La trobada, que s’ha desenvolupat dins d’un clima de normalitat, ha servit perquè les dues formacions hagin intercanviat les seves impressions sobre l’actual escenari postelectoral, després dels resultats dels comicis nacionals que es van celebrar el passat 7 d’abril. Tots dos partits han convingut a seguir treballant per a un possible full de ruta de cara a la propera legislatura.

La ronda de negociacions, que s’ha organitzat amb totes les forces polítiques segons el seu ordre de representació al Consell General, es conclourà amb la trobada que Demòcrates mantindrà amb Ciutadans Compromesos. Demòcrates, que la setmana passada es va reunir amb el Partit Socialdemòcrata i els Liberals, ha expressat la voluntat de tornar-se a trobar amb les formacions polítiques abans de la configuració del nou Consell General.

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

Demòcrates es reuneix amb el Partit Socialdemòcrata i els Liberals per valorar l’escenari postelectoral
Demòcrates es reuneix amb Ciutadans Compromesos per tractar l’escenari després de les eleccions