Notícies

Demòcrates es reuneix amb el Partit Socialdemòcrata i els Liberals per valorar l’escenari postelectoral

Demòcrates ha obert avui la ronda de converses amb les forces polítiques per valorar l’escenari postelectoral i per parlar de les possibilitats de suport de cara a la investidura i la governabilitat. El cap de llista de la formació, Xavier Espot, i la número dos de la llista nacional, Roser Suñé, s’han reunit respectivament a la seu de Demòcrates amb els representants del Partit Socialdemòcrata i dels Liberals, dins d’un clima de cordialitat. Després de la primera trobada, Demòcrates ha expressat la voluntat de tornar a trobar-se amb les dues formacions.

Xavier Espot i Roser Suñé, que van rebre el mandat de l’executiva de Demòcrates per obrir les negociacions amb la resta de forces polítiques, s’han reunit al matí amb el cap de llista del Partit Socialdemòcrata, Pere López, i de la candidata número 1 d’Acord a Escaldes-Engordany, Rosa Gili. A la tarda, els representants de Demòcrates s’han trobat amb el cap de llista dels Liberals, Jordi Gallardo; el número 2 a la llista nacional, Ferran Costa; la candidata número 2 d’Acord a Andorra la Vella, Sílvia Ferrer; i el candidat número 2 d’Acord a Escaldes-Engordany, Marc Magallón.

La ronda de negociacions amb totes les forces polítiques s’ha establert segons l’ordre de representació al Consell General. Demòcrates també està en contacte amb terceravia, que té com a cap de llista a Josep Pintat, i amb Ciutadans Compromesos, per reunir-se properament.

Demòcrates i Partit Socialdemòcrata

Demòcrates Liberals d'Andorra

Etiquetes: Notícies

Articles relacionats

Demòcrates, partidari d’avançar en els debats actuals i defensar les especificitats en el vídeo #SíSí de la Constitució
Demòcrates es reuneix amb Terceravia per valorar l’escenari postelectoral