Grup Parlamentari DemòcrataNotícies

El Grup Parlamentari Demòcrata es reuneix amb els sindicats per escoltar les seves inquietuds

1 comentari

El president del Grup Parlamentari Demòcrata, Carles Enseñat, i les conselleres generals Demòcrates, Ester Molné i Maria Martisella, han mantingut una reunió aquest dimarts al migdia amb representants dels principals sindicats del país. Durant la trobada, el Grup Parlamentari ha pogut conèixer de primera mà les inquietuds i neguits laborals del col·lectiu de funcionaris d’Andorra. L’objectiu és poder-los oferir un canal de comunicació pròxim i fluid per treballar les seves demandes. I que aquest canal sigui constant al llarg de tota la legislatura.

Durant la reunió s’han tractat temes que afecten el col·lectiu de funcionaris, especialment pel que fa al desplegament de la Llei de la Funció Pública, aprovada la passada legislatura. La voluntat és tornar a repetir la reunió properament, per fer un seguiment de tot el que s’ha parlat avui.

Per part dels sindicats hi han assistit representants de la Unió Sindical d’Andorra (USdA); del Sindicat de Personal Adscrit a l’Administració General (Sipaag); de l’Associació de Bombers d’Andorra (ABA); de l’Associació de Bombers A118; del Col·lectiu de Funcionaris de la Policia d’Andorra (CFPA); i del Sindicat de Funcionaris de Duana (SFD).

Reunió de treball amb sindicats

Aquesta reunió s’emmarca en la ronda de contactes que el Grup Parlamentari Demòcrata està realitzant amb entitats, col·lectius i representants de tots els àmbits de la societat (cultural, esportiu, social, sanitari, mediambiental i econòmic). Contactes que donen continuïtat a les relacions establertes tant durant la darrera campanya electoral com a les anteriors legislatures.

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies

Articles relacionats

El Grup Parlamentari Demòcrata se suma a les mostres de condol per la defunció de l’excopríncep Jacques Chirac
L’Executiva de Demòcrates avança en la definició de les llistes per a les comunals