NotíciesPartit

Elevat interès per escoltar el bagatge i coneixements de l’expert en comunicació política Toni Aira

El periodista, docent i autor de diversos llibres Toni Aira ha ofert aquest dijous una xerrada sobre comunicació política, en un acte organitzat per la Secció Jove de Demòcrates. L’acte, pel seu contingut i actualitat, ha generat interès i ha portat més d’una trentena de persona l’espai de Coworking Hive Five d’Andorra la Vella. Aira ha desgranat alguns dels principals conceptes vinculats amb la comunicació política, tot ressaltant la importància de connectar amb les emocions, d’oferir missatges directes i de concentrar el discurs sense saturar el públic.

De fet, Aira ha començat la seva xerrada parlant de música i d’aquelles cançons que, de manera positiva o negativa, es vinculen amb líders polítics, per instar a la reflexió sobre la manera com els valorem. També ha fet un repàs per la història de la comunicació política i ha finalitzat la xerrada refermant la importància de connectar amb la ciutadania, partint dels sentiments i les emocions positives, i deixant una mica de banda els discursos grandiloquents i massa carregats de contingut.

Aira ha fet un repàs per la història de la comunicació política i ha finalitzat la xerrada refermant la importància de connectar amb la ciutadania, partint dels sentiments i les emocions positives

Tal com ha detallat el secretari de la Secció Jove Ton Cerqueda just abans d’iniciar la xerrada, Aira ha desenvolupat una carrera que combina l’acadèmia, la divulgació, la pràctica professional, i ha publicat diversos llibres sobre comunicació política. Ha agafat notorietat per la seva habilitat per analitzar i desxifrar les estratègies de comunicació dels polítics, el que li permet proporcionar una visió experta als professionals del sector. “També educa el públic general, a través de les seves intervencions en mitjans de comunicació, de les seves anàlisis a les xarxes socials i de les seves publicacions”, ha destacat Cerqueda, “contribuint a generar opinió pública” entre la ciutadania.

En acabar la xerrada i d’una manera més distesa, els assistents han pogut conversar amb Aira mentre prenien alguna cosa.

Resum de l’acte:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demòcrates (@democratesand)

Etiquetes: Notícies, Partit

Articles relacionats

Astrié: “Revisar el POUP significa gestionar el progrés de manera intel·ligent i sostenible”
López: “Serà un plaer per a nosaltres poder acollir a Andorra la Sessió de tardor del 2026 de l’OSCE-PA”