Grup Parlamentari DemòcrataNotícies

Els grups de la majoria intensifiquen les reunions amb els seus homòlegs espanyols

1 comentari

Els grups parlamentaris de la coalició (Demòcrates, Liberals i Ciutadans Compromesos), estan mantenint les darreres setmanes diverses reunions amb les principals forces polítiques del Congrés de Diputats d’Espanya, així com amb d’altres formacions de territoris veïns, per defensar la realitat andorrana en matèria d’homologació internacional i transparència fiscal. Aquestes trobades, efectuades de forma coordinada amb el Govern d’Andorra, s’emmarquen en el projecte de llei de mesures de prevenció i lluita contra el frau fiscal, aprovat pel Govern espanyol la passada tardor, i que es troba en fase de treball en comissió al Congrés de Diputats de l’Estat veí.  Les diferents reunions  estan sent fructíferes i permeten ser optimistes pel que fa a les possibles repercussions que l’aprovació d’aquesta llei pot tenir per al Principat.

Totes les reunions s’estan celebrant des de la discreció, partint del criteri de prudència, amb excel·lent sintonia entre les parts i amb uns resultats satisfactoris pels interessos de l’Estat andorrà, que és el que realment és prioritari per als grups parlamentaris de la majoria. Estan servint també per reforçar quina és la realitat actual del Principat i refermar totes les polítiques assolides durant la darrera dècada.

Per tot plegat, des de la coalició es valora de manera molt satisfactòria el resultat d’aquestes trobades, en què s’ha constatat la bona predisposició per part de les forces polítiques espanyoles per tenir en compte les demandes andorranes.

Les trobades es van iniciar tan bon punt es va conèixer la voluntat d’algunes forces polítiques d’incloure Andorra a la llista de paradisos fiscals de l’Estat espanyol. Aquests contactes continuen i hi ha previstes més reunions els propers dies.

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies

Articles relacionats

Emissió internacional de 500 milions d’euros
La coalició confirma una vintena de reunions amb les principals forces espanyoles per preservar els interessos d’Andorra