Grup Parlamentari DemòcrataNotícies

Els grups parlamentaris de la coalició, el Govern i ‘Fridays For Future’ tanquen la proposta d’acord per declarar l’estat d’emergència climàtica a Andorra

Els tres grups parlamentaris que donen suport al Govern i els representants del moviment ‘Fridays For Future Andorra’ han finalitzat aquest dimecres la ronda de reunions per tancar el text de la proposta d’acord per a la declaració de l’estat d’emergència climàtica. El text s’entrarà a tràmit parlamentari divendres de la setmana vinent, dia 18.

Durant l’última reunió, de les tres programades les darreres setmanes, s’ha fet la revisió al document final que ha rebut les apreciacions, suggeriments i propostes dels grups parlamentaris Demòcrata, Liberal i de Ciutadans Compromesos, del ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i dels joves del col·lectiu ‘Fridays For Future.

El text consensuat contempla mesures amb l’objectiu de reduir les emissions anuals de gasos d’efecte hivernacle en un 37% l’any 2030 i arribar a la neutralitat carboni l’any 2050. També inclou accions per reduir la petjada ecològica, potenciar el comerç de proximitat i promoure una economia sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Un moment de la reunió

Etiquetes: Grup Parlamentari Demòcrata, Notícies

Articles relacionats

David Montané jura el càrrec de conseller general Demòcrata
El Grup Parlamentari Demòcrata vota en contra de la proposició de llei del GPS perquè “posa en perill el sistema de pensions”