Eleccions comunals 2019Notícies

‘En Comú per Encamp’ deixa petita la sala de la Valireta en la reunió de poble

La Sala de la Valireta s’ha quedat petita aquest dimecres a la nit per la multitudinària acollida que ha tingut la reunió de poble d’‘En Comú per Encamp’. En total han assistit 156 persones, pel que hi ha hagut assistents que s’han quedat als passadissos o a l’entrada. L’afluència contrasta amb la que havia tingut el Partit Socialdemòcrata el dia abans, per sota de la quarantena de persones.

La gran acollida de la reunió ha estat un dels punts que ha destacat la cap de llista, Laura Mas, que s’ha mostrat “emocionada” en veure tots els seients plens, sumat a la gent que no ha pogut tenir cadira. La candidata a cònsol major ha incidit en què el seu projecte vol “fer donar un salt endavant a Encamp i el Pas de la Casa perquè siguin terra d’oportunitats i de qualitat de vida”.

La candidata a cònsol major ha incidit en què el seu projecte vol “fer donar un salt endavant a Encamp i el Pas de la Casa perquè siguin terra d’oportunitats i de qualitat de vida”.

A l’acte també hi ha participat l’actual cònsol, Jordi Torres Arauz, que ha fet un repàs de la feina feta; el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres Falcó, que ha destacat la bona sintonia i sinergia entre el Govern i el comú encampadà; els candidats Èric Alguacil i Fina Rodríguez, que han ressaltat punts del programa; i Joan Miquel Rascagnères, aspirant a cònsol menor. Rascagneres ha posat de manifest que “el projecte és molt ambiciós i farem moltes coses, però les farem amb seny”. Per la seva part, l’actual cònsol ha definit el tàndem de candidats, Mas i Rascagneres, com “un complement perfecte, ja que, mentre la Laura és l’accelerador, Rascagneres és el fre de mà”.

Mas Rascagneres

Mas ha elogiat el “gran equip que l’acompanya” i ha tingut un record per al seu padrí i la importància de les lliçons que va aprendre d’ell com, per exemple, “la del treball en equip, que cadascú té una part important de la tasca i el que importa al final és el conjunt”.

La cap de llista ha agraït profundament el suport rebut per assolir el repte de ser la primera dona cònsol major de la història d’Encamp.

Espot

Etiquetes: Eleccions comunals 2019, Notícies

Articles relacionats

‘En Comú per Encamp’ garanteix la continuïtat de l’FC Andorra a la parròquia
‘En Comú per Ordino’ acabarà la reforma del CEO i millorarà els serveis sense massificar les instal·lacions