Articles d'opinióLaura Mas

Transformar en positiu

Tenir una parròquia plena de vida ha estat la nostra prioritat aquests quatre anys al capdavant del comú. Hem transformat i embellit l’espai públic i hem aconseguit que l’oferta de serveis i activitats sigui atractiva i de qualitat. Ara cal que tota la feina feta tingui continuïtat amb més inversions a Encamp i el Pas de la Casa. El punt d’inflexió que creiem que ha suposat aquest mandat per a la parròquia s’ha de consolidar. Per això hem assumit, amb tantes ganes com vocació de servei, el compromís de tornar-nos a presentar. Ho fem per responsabilitat vers les encampadanes i encampadans, que mereixen que aquesta transformació en positiu segueixi amb projectes estratègics que projectin la parròquia de futur que tots volem, però sense descuidar la gestió del dia a dia i les petites coses que milloren la qualitat de vida dels ciutadans.

L’equip és clau i la candidatura compta amb l’experiència del darrer mandat, però també amb cares noves que aporten visions plurals per enriquir els projectes que cal tirar endavant i que prioritzen el benestar de les persones, especialment els joves i la gent gran. Per als primers, traslladarem el Llaç i l’àrea de Jovent al nou parc de l’Ossa, on s’estan acabant els nous edificis de planta baixa i accés directe al parc. Per als segons, construirem el nou casal i centre de dia de més de 1.600 metres quadrats, amb tots els recursos i activitats per al seu benestar i perquè segueixin sent tan actius com ara.

A més, impulsarem un nou pla d’embelliment i millora dels espais urbans, ampliarem les places d’aparcament i culminarem la consolidació d’Encamp i el Pas de la Casa com a destinació de turisme esportiu i de muntanya, fomentant les activitats, estades i noves instal·lacions.

Els encampadans i encampadanes mereixen aquesta transformació en positiu, per això s’ha previst un pla d’inversions que superarà els 20 milions i una vuitantena de propostes necessàries i que demanen els ciutadans. La gent coincideix que Encamp és avui millor que fa quatre anys. Sabem que hi ha molta feina a fer, el nostre objectiu és afrontar-la amb la mateixa energia que el primer dia i que al final de mandat, quan la gent es pregunti el mateix, la resposta torni a ser un sí convençut.

 

Article de Laura Mas, cònsol major d’Encamp i candidata d’UP+DA+independents, publicat al Diari d’Andorra el 5 de desembre del 2023.

Etiquetes: Articles d'opinió, Laura Mas

Articles relacionats

Protecció dels contractes de lloguer
A Escaldes-Engordany, Fem Parròquia